Vlad Gherman, detalii de culise de pe platourile de filmare la serialul Fructul oprit

Vlad Gherman, actorul care îl interpretează pe Ioan în serialul “Fructul oprit”- difuzat miercurea,de la ora 20.00, la Antena 1, mărturisește că zilele petrecute la filmări se încheie de multe ori cu mult umor. Fac echipă pe platourile de filmare și reușesc să îmbine utilul cu plăcutul! Unul dintre actorii responsabili pentru aceste momente este Liviu Vârciu.

“Doamne, ce om! Este super, super tare! Mori de râs cu el! Are harul ăsta, să te facă să râzi numai prin simplul fapt că îți povestește ceva. Este un om de nota 100! Personajul pe care îl are în <<Fructul oprit>> i se potrivește mănușă! O să aibă un rol consistent, o să vedeți în ce povești intervine el.”, spune Vlad Gherman despre noul său coleg din serial.

Liviu Vârciu s-a alăturat recent distribuției de la “Fructul oprit” și va putea fi urmărit de telespectatorii Antenei 1 în postura de actor, în fiecare miercuri, de la ora 20.00. În serial, Liviu joacă rolul lui Costică, un personaj care pe parcursul difuzării episoadelor va deveni extrem de important în povestea producției. “Fructul oprit” îi dă posibilitatea artistului de a se întoarce la marea sa dragoste, actoria.

Vlad Gherman foto2“Costică se numește personajul meu. Este un nume predestinat pentru fața mea, nu am avut și eu un rol de director în toate filmele pe care le-am făcut. Costică e un tip așa ca mine, nu trebuie să joc un contre emploi. Trebuie să joc un băiat care a muncit, care a cântat înainte. A muncit toată viața și și-a deschis o pizzerie”, își descrie Vârciu personajul.

Vlad Gherman și Liviu Vârciu pot fi urmăriți de telespectatori, alături de o distribuție de excepție, într-o poveste impresionantă sub numele de “Fructul oprit”, miercurea, de la ora 20.00. “Poți iubi două persoane deodată?”, este întrebarea care își caută răspunsul în serialul de la Antena 1, produs și regizat de Ruxandra Ion.