Juraţii Românii au talent au fost lăsaţi cu gura căscată de un puşti de doar patru anişor venit de la Chişinău.

Vlad Ciobanu i-au cucerit din primele clipe pe cei patru juraţi dar şi pe spectatorii prezenţi la prima ediţie a sezonului zece Românii au talent.

Puştiul carismatic a interpretat o poezie despre Unire, în fața juriului în mod vizibil înduioșat.

După ce a terminat de recitat poezia, Vlad a fost aplaudat la scenă deschisă, iar Florin Călinescu s-a ridicat în picioare să-l aplaude.

„A fost bravo”, i-a spus Vlad, taătlui său, chemat pe scenă de către juratul Florin Călinescu.

Toţi cei patru juraţi i-au dat „DA”, astfel că Vlad Ciobanu merge în etapa următoare a concursului de talente de la PRO TV.

Vlad știe aproape 100 de poezii. Acesta le-a memorat seara, la băiță, când tatăl lui îi recita versuri mai puțin cunoscute de toată lumea.

Prima poezie învățată a fost la vârsta de doi ani și jumătate. Vlad a învățat alfabetul la doi ani. La trei ani, număra până la 100. De asemenea, Vlad știe să citească, dar doar dacă este scrisul cu majuscule.

Tatăl său este jurist, mama – coregraf. Vlad are un frățior mai mic, în vârstă de un an.

Părinții i-au făcut lui Vlad un canal de Youtube, iar acum are peste 5.000 de vizualizări.

Părinții au fost nevoiți să îl mute pe Vlad de la grădiniță pentru că nu mai era de nivelul lui. Nu îi sperie gândul că ar putea să aibă un copil genial, care se adaptează mai greu. Spun că vor găsi soluții, chiar dacă recunosc că asta implică sacrificii.

Lui Vlad îi plac poeziile lui Florin Piersic, motiv pentru care părinții vor să îl îndrume spre actorie.