Majoritatea oamenilor cunosc faptul că bumbacul este printre cele mai bune materiale din care poate fi confecționată o lenjerie. Trainică și confortabilă, lenjeria de bumbac rămâne printre preferatele tuturor, iar Finette știe acest lucru.

Produsele lor din bumbac 100%, precum și alte țesături alese, îi întâmpină pe toți clienții acestui site. Somnul nesatisfăcător este acum de domeniul trecutului, căci odată ce vă întindeți în lenjeriile Finette veți simți că v-ați așezat în puf, magie și iubire.

Odată ce ai încercat o lenjerie, vei mai vrea una, și încă una…

Până ajungi să dezvolți o mică obsesie și implicit dai startul propriei tale colecții de lenjerii Finette. Nu te judecă nimeni, stai liniștit, căci pe măsură ce înaintezi în vârstă, investiția în produsele care fac patul tău mai confortabil, este o decizie perfect rațională. Când ești tânăr poți dormi și pe parchet și a doua zi ești fresh. Dar pe parcurs, corpul suferă transformări și nu mai știi cum să te învârți în pat că să nu te mai trezești cu dureri. O mare parte din aceste răsuciri în timpul nopții sunt datorate și faptului că nu ai o lenjerie potrivită.

Lenjeriile Finette te vor aștepta după zilele tale obositoare și somnul în acestea îți va reîncărca complet bateriile, pentru a fi gata să înfrunți o nouă zi. Nu te vei mai foi toată noaptea, negasindu-ți locul, ba învelindu-te, ba dezvelindu-te, căci odată ce ai adormit în aceste lenjerii doar un cutremur te mai poate mișca. Nu vrei regreta nicio achiziție, căci toate sunt confecționate din materiale calitative și care fac față cu brio spălărilor repetate și utilizării îndelungate.

Pernele și pilota sunt elemente extrem de importante dacă îți dorești un somn odihnitor. De aceea dacă crezi că ar fi cazul să achiziționezi niște pilote pentru tine și familia ta, dar ai tot amânat acest lucru, acesta este semnul pe care îl așteptai. Pilotele din bumbac sunt antialergice și sunt potrvite chiar și pentru cei mici. Găsești pe site-ul lor chiar și pilote cu lână matlasată Pucioasa, produse celebre de altfel, potrivite pentru anotimpurile mai reci, sau cele subțiri de vară care îți conferă și prospețimea necesară unui somn bun.

Cuverturile de pat – combinația perfectă între design, confort și protecție

Pentru a-ți proteja lenjeria de praf, decolorări sau chiar eventuale accidente cum ar fi vărsarea cafelei, puteți opta pentru a o proteja cu ajutorul unei cuverturi. Pe Finette.ro găsiți modele dintre cele mai interesante, elegante potrivite pentru orice stil de dormitor. Textura fină la atingere, imprimeurile frumoase, sau opțiunile clasice, toate sunt alegerea ideală pentru a proteja restul componentelor de pe pat, de factorii externi.

Vei descoperi pe site chiar și cuverturi pentru cei mici, imprimate cu prințese, astronauți, dinozauri sau alte animăluțe interesante și chiar și eroii lor preferați din desenele animate. Somnul va deveni cu siguranță un moment al zilei așteptat cu drag!

Comenzi telefonice: 0770 213 601.

comenzi@finette.ro