Tot mai multi oameni incep sa descopere si sa apeleze la o metoda perfecta prin care se pot pava diverse suprafete, eficient si cu cele mai mici costuri. Este vorba despre betonul decorativ, o varianta relativ noua, care pe zi ce trece, devine din ce in ce mai populara.

Contractorii de beton decorativ folosesc diverse substante chimice pentru a face ca betonul existent sa imite aproape perfect pardoselile din lemn, caramida, marmura, tigla, granit, sau multe altele, avand costuri mult mai scazute decat in cazul in care s-ar utiliza exact acele tipuri de materiale. Cea mai buna parte este ca procesul este sigur si ecologic. Betonul poate fi, de asemenea usor reparat, impermeabilizat si facut rezistent la alunecare.

Daca va doriti pentru cele mai bune solutii pentru pavaje superioare calitativ, atat in ceea ce priveste un design reusit, cat si rezistenta in timp, atunci este posibil ca cele mai bune solutii pentru nevoie dumneavoastra, sa le gasiti la echipa Virutex Pavaje.

La numai un click distanta puteti obtine pretul pentru beton amprentat cel mai avantajos, fie ca aveti nevoie de turnarea unui pavaj calitativ pentru o alee sau pentru un garaj de acasa, fie pentru a turna o pardoseala super rezistenta intr-o fabrica.

Betonul amprentat reprezinta solutia optima pentru curti, alei, terase si asa mai departe, deoarece din punctul de vedere al posibilitatilor in materie de design, lucrurile stau extrem de bine. Se pot alege o multime de modele, avand la dispozitie si o paleta foarte variata de culori si nuante. Practic, totul depinde de imaginatia pe care o aveti, insa, puteti apela fara probleme si la un specialist in design interior.

Insa, lasand de-o parte aceasta necesitate de a beneficia de o pardoseala rezistenta si cu un design reusit, mai exista si in anumite situatii, necesitatea unei pardoseli industriale.

Pentru pardoseala industriala, reteta este diferita. Avem de-aface cu un tip de pardoseala care obligatoriu trebuie sa fie froarte rezistenta in timp si trebuie sa suporte greutati foarte mari. Un exemplu concret si comun, este reprezentat de service-urile auto. In service-urile auto exista cel putin un elevator pentru ridicarea autoturismelor. Ei bine, aceste elevatoare sunt prinse in pardoseala si trebuie sa suporte greutati chiar si de peste 2 tone, suprafetele de prindere fiind extrem de mici. In cazul in care podeaua nu este realizata corespunzator, intr-o astfel de situatie, consecintele pot sa fie destul de serioase, si nu este vorba doar de pagube materiale.

In momentul in care sunteti in cautarea celor mai eficiente solutii in materie de pardoseli industriale, inainte de costuri si alti factori, trebuie sa va ganditi ca in primul rand, sa gasiti o firma specializata in domeniu care presteaza servicii de cea mai inalta calitate.

Cu ajutorul echipe Virutex Pavaje, va puteti bucura de cele mai bune lucrari, avand garantia calitatii si a lucrului bine facut, la numai un simplu click distanta, avand puse la dispozitie toate detaliile de care aveti nevoie atat cu privire la pardoselile industriale, cat si la betonul amprentat, betonul dezactivat, betonul polimer sau betonul sclivisit si asa mai departe.

Este de mentionat si faptul ca, unul dintre cele mai importante avantaje ale betonului decorativ in general, implicit si al pardoselilor industriale, consta in preturile scazute prin care se poate realiza o pavare de calitate si atractiva.