Virginia Rogin, mărturisiri neașteptate la “CulTOUR”: “Mă sperie neputința”

Talentată și iubită de publicul român, actrița Virginia Rogin este invitata emisiunii “CulTOUR”, care se va difuza astãzi de la ora 17.30, la Happy Channel. Interpreta Doinei din “Fructul oprit” vorbește despre pasiunile sale, dar și despre lucrurile care o sperie, în cadrul unui interviu inedit.

“Îmi place să înot. Îmi dă o stare bună, și fizică, și psihică. Și te ține în formă”, aceasta este una dintre activitățile care îi aduc bucurie Virginiei Rogin.

În copilărie, când era întrebată ce își dorește să devină, obișnuia să răspundă că vrea să fie călugăriță. Lucrurile au luat însă o altă întorsătură pentru ea. În perioada liceului, pasiunea pentru actorie a început să se simtă tot mai puternic. “A fost ceva cumulat, firea mea, genul meu de sensibilitate. Cei din jur au observat primii și m-au împins spre asta și m-am lăsat”, a mărturisit Virginia Rogin la “CulTOUR”, emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Îndrăgita actriță a vorbit și despre lucrurile care o sperie, în cadrul interviului care poate fi urmărit astãzi de la 17.30 la Happy Channel: “Mă sperie neputința, și fizică, și psihică. Deci, implicit boala. Sărăcia mă sperie. Nesiguranța”.

Ce sfat important a primit de la părinții ei, dar și alte lucruri mai puțin știute despre cunoscuta actriță, astãzi, la “CulTOUR”, de la Happy Channel.