Actriţa Irena Boclincă, cea care a parodiat-o pe Viorica Dăncilă, a câştigat cel de-al şaselea sezon al emisiunii iUmor de la Antena 1. Actriţa şi-a donat premiul de 20,000 de euro lui Vasi Borcan, concurentul aflat în scaunul cu rotile, care a impresionat juriul emisiunii.

Inevitabilul s-a produs. Telespectatorii şi-au ales prin vot, concurentul preferat din cadrul sezonului şase iUmor.

După 13 ediții pline de umor, timp în care Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au avut de jurizat numere extraordinare ale unor concurenți veniți din întreaga lume şi au fost şi luaţi la roast fãrã milã de cãtre Andreea Marin, Gabriel Cotabiţã, Carmen Tãnase, Chef Florin Dumitrescu şi mulţi alţii, într-o ediţie specialã a emisiunii, cel de-al şaselea sezon şi-a desemnat finaliştii, aleşi direct de cãtre telespectatori, în cadrul aplicaţiei iUmor.

Florin Gheorghe, Trupa Mici, Serghei Dîm, Doi Degeaba, George Ţintã, Magdalena Chihaia, Irena Boclincă, Vasi Borcan, Varză, Florin Siriac și Adi Bobo au fost cei 11 concurenţi care au luptat în marea finalã pentru premiul de 20.000 de euro.

Dacă în audiții concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația ”iUmor”, în marea finală, concurenții care nu au primit like de la toţi trei juraţii, au fost eliminaţi şi nu au ajuns la votul final.

Astfel că după ce toţi cei 11 finalişti au evoluat pe scena iUmor, în marea finală au ajuns doar patru: Irena Boclincă, Vasi Borcan, Varză și Adi Bobo.

Irena Boclincă, alias sosia Vioricăi Dancilă, a lovit din nou cu o replică genială: „Foaie verde, mărăcine, sunt mai proastă decât mine”.

Finala ”iUmor” deşi a fost înregistrată, votul telespectatorilor s-a făcut live. Astfel că în urma votului prin SMS, telespectatorii au ales-o pe Dăncilă, drept câştigătoarea iUmor.

Actriţa Irena Boclincă a ales să îşi doneze premiul de 20,000 de euro, finalistului iUmor, Vasi Borcan, imobilizat în scaun cu rotile.

Cei cinci câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea), Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea) şi Andrei Cojocaru (sezonul al V-lea).