Dacă eşti jucător amator de tenis şi îţi plac competiţile, vino pe 5 iulie la turneul RTP 1000 ce va fi organizat la Club Sportiv Galaxy din Strada Olteţului Nr. 30, Sector 2, Bucureşti. Toţi jucătorii primesc premii în bani, incusiv cei care pierd în primul tur, iar toate meciurile sunt arbitrate.

Fă-ţi cont de jucător în circuitul RTP. Contul este gratuit.

RTP, sincurul circuit de tenis din România destinat jucătorilor amatori, care oferă premii în bani, te invită să participi duminică la turneul RTP 1000. Premii în bani, meciuri tar, arbitraj, puncte multe, bună dispoziţie, plus festivitate de premiere transmisă video live pe facebook, la fel ca şi finala RTP 1000. Ai 1000 de motive să vii duminică să concurezi la RTP 1000.

Înscrierile la RTP 1000  se fac până cel târziu pe 2 iulie 2020, fie prin contul de jucător, fie la email office@tenispremium.ro sau la telefon: 0721059141.

Pe 3 iulie 2020, la ora 19,00, se va realiza tragerea la sorţi a tablourilor de concurs, prin transmisie video live pe pagina de facebook a Romanian Tenis Premium.

Taxa de participare este de 180 lei în proba de simplu masculin. Turneul va avea un tablou de simplu masculin cu maxim 32 jucători.

RTP asigură arbitru pentru fiecare meci, plus mingi de joc. Fiecare jucător primeşte apă, banană şi un baton energizant pentru fiecare meci jucat.

RTP nu percepe taxă de membru şi nici taxă de teren şi este singurul circuit din România care oferă premii tuturor jucătorilor.