Toţi românii iubitori ai tenisului de câmp, care doresc să joace tenis, sunt invitaţi să participe la turneele organizate în cadrul circuitului RTP pentru jucătorii amatori. Vii, joci tenis, faci mişcare, te simţi bine şi câştigi premii, bani, trofee şi faimă căţi câştigătorii sunt promovaţi în mass media.

RTP, primul circuit destinat jucătorilor amatori de tenis din România, similar cu ATP şi WTA, invită iubitorii tenisului să se ia la întrecere în cadrul turneelor organizate în 20 şi 26 mai.

Pe 20 mai 2018, la Vitality Tenis Club de la Ramada Plazza Hotel, Bld. Poligrafiei Nr. 3-5, se va organiza turneul RTP 100 destinat jucătorilor mai buni. Toţi jucătorii primesc premii în produse de la sponsori, iar din optimi jucătorii primesc şi premii în bani. În plus, la fiecare meci se asigură arbitru de scaun, mingi Head ATP, apă, prosop, baton Lion şi o banană pentru fiecare jucător.

Taxa de participare este de 100 lei iar ultima zi de înscrieri este 14 mai, prin email la office@tenispremium.ro

Pe 26 mai, tot la  Vitality Tenis Club de la Ramada Plazza Hotel, Bld. Poligrafiei Nr. 3-5, se va organiza turneul RTP 50 destinat jucătorilor debutanţi şi începători. RTP asigură şi la acest turneu la fiecare meci se asigură arbitru de scaun, mingi Head ATP, apă, prosop, baton Lion şi o banană pentru fiecare jucător. Taxa de participare este de 60 lei, iar înscrierile se fac prin email la adresa office@tenispremium.ro , până cel târziu 20 mai 2018.

RTP nu percepe taxă de membru şi nici taxă de tere, singura taxă plătită de jucător este cea de participare la turneul la care doreşte să joace. RTP este singurul circuit de tenis pentru amatori care oferă premii în bani jucătorilor.

Pe site-ul oficial al Romanian Tenis Premium îţi poţi crea în mod dratuit profilul de jucător unde sunt introduse rezultatele la turneele la care participi plus clasamentul pentru fiecare probă de concurs, simplu masculin, simplu feminin, dublu masculin, dublu feminin şi dublu mixt.

Vino să joci la RTP şi cu siguranţă vei dori să revii şi a doua oară.