După celebrele colaborări cu Mellina, Kamelia şi Alina Eremia, Vescan răspunde invitaţiei unei noi talentate artiste: ESTER. Noul single se numeşte “Sub aripa ta” şi are parte de un videoclip deosebit, de acţiune.

ESTER este prima artista a casei de producție MusicExpertCompany, care semnează o colaborare cu Sprint Music. Single-ul “Sub aripa ta” este primul pas oficial pe care îl face pe scenă muzicală.

”Colaborarea cu Vescan a venit ca o surpriză plăcută după piesă “Cuminte de Crăciun”. Când am auzit piesa “Sub aripa ta” am simţit că mi se potriveşte. Este o piesă de iubire în care o femeie, oricât ar fi de puternică pe cont propriu, tot la dragostea ei se întoarce, acolo unde se simte protejată şi iubită, “sub aripa lui”. Îmi doresc foarte mult ca piesă să ajungă la inimile ascultătorilor, împreună cu mesajul că fără iubire, tot ceea ce facem poate fi un clişeu”, spune Ester.

Vescan spune că: E o piesă care merită toată atenţia: Ester e o voce foarte bună cu care am lucrat foarte bine şi foarte rapid. Totul s-a întâmplat în studioul Scandalos Music pe producţia Mahia Beldo, la care a participat cu refrenul şi Doddy, a fost din nou muncă de echipa şi cred că mulţi tineri se vor regăsi în mesajul piesei.

Videoclipul în regia deja celebrilor Richard Stan şi Claudiu Stan de la Vision Production este unul de acţiune, prezintă personajul interpretat de ESTER drept asasin plătit şi se potriveşte de minune unei piese atât de profunde.

“Sub aripa ta” este coproducţie MusicExpertCompany – Sprint Music, este compusă de Mahia Beldo în studioul Scandalos Music – MusicExpertCompany, iar versurile sunt scrise de Doddy şi Vescan.

Lansarea piesei va marca o premieră în România: single-ul “Sub aripa ta” va fi acompaniat de încă o piesă, un B-Side: Vescan cu Alan&Kepa şi Ester – “Oameni”, care va avea premiera miercuri, Ora 20:00.

După toate colaborările din ultima perioada, Vescan pregăteşte lansarea mult aşteptatului single “Al tău împiedicat”, împreună cu Ligia.