A ucis-o cu sânge rece. Camerele de supraveghere de la metrou au surprins momentul în care Magdalena Şerban o împinge în faţa metroului pe Alina Ciucu, tânăra de 25 de ani, care a murit călcată de tren.

În imagini se poate observa cu câtă forță este împinsă victima pe șinele de metrou, aceasta cade, însă nimeni nu a intervenit pentru a o salva.

Pe camere se poate observa cum femeia o împinge cu putere pe tânără în faţa metroului.

După ce tânăra cade pe şine, Magdalena Şerban o loveşte cu piciorul în cap, ca să fie sigură că tânăra va fi lovită de metrou. În secunda următoare, s-a întâmplat nenorocirea. Tânăra n-a mai avut timp să se urce înapoi, pe peron.

Magdalena Șerban, suspecta crimei, nu a vurt să recunoască până în prezent că ea este făptașa crimei și a fost reținută 24 de ore de Poliție.

Criminala a fost acuzată că a mai încercat să ucidă o tânără la stația de metrou Costin Georgian, însă nu a reușit. Suspecta a părăsit ambele dăți locurile, fără să fie oprită de nimeni.

Femeia suspectată de comiterea crimei de la staţia de metrou Dristor, unde a împins în faţa metroului o tânără de 25 de ani, a fost reţinută de procurori.