Victoria Beckham s-a îmbătat mangă și a urinat în pantaloni. Soția fotbalistului David Beckham a fost fotografiată de paparazzi în timp ce ieșea de la un party organizat în magazinul ei de haine. Vedeta abia se ține pe picioare semn că a băut fără număr, iar între picioare era …udă…

Victoria Beckham a urinat pe ea la propria petrecere. Vedeta s-a făcut de râs în toată lumea după ce a fost surprinsă la o petrecere organizată în magazinul ei de haine. Soția lui Beckham a sărbătorit un an de la deschiderea magazinului, cu multe pahare de băutură. Încât vezica a cedat și vedeta s-a scăpat pe ea, în pantaloni.

Bruneta a fost fotografiată, marți noapte, chiar în momentul în care pleca de la petrecere și vizibil stânjenită, încerca să se ascundă după soțul ei, reușind cu greu să-și mențină echilibrul.

Paparazzi au reușit să surprindă pata de pe pantalonii vedetei, imaginile devenind imediat virale. Majoritatea publicațiilor de scandal au titrat că cel mai probabil s-a îmbătat și a făcut pe ea.

Reprezentantul soției lui Bekcham a negat acuzațiile, spunând că Victoria era doar extrem de obosită și pantalonii ei erau uzi între picioare din cauză că a vărsat pe ea un pahar cu băutură.

Sigur, fix între picioare și fix în formă de V s-a făcut pata, semn că de la…pahar a pornit….umezeala din pantaloni.

Victoria Beckham a urinat in pantaloni