Duminică neagră pentru români la Indian Wells. Pe rând, Raluca Olaru, Victor Hănescu și Monica Nicuelscu, au fost eliminați duminică, în turul doi la Mastersul american.

Raluca Olaru și Olga Savchuk au fost învinse în optimi, în două seturi, scor 0-6, 4-6, de Caroline Garcia și Katarina Srebotnik, favoritele numărul șapte al turneului de dublu de la Indian Wells.

Calificarea în optimi de finală la dublu feminin la Indian Wells le asigură Ralucăi Olaru și Olgăi Savchuk, un cec în valoare de 19.390 de dolari și câte 120 puncte WTA.

Victor Hănescu, venit din calificări, a fost învins în turul doi, în două seturi, scor 4-6, 4-6, de italianul Andreas Seppi, cap de serie numărul 30 la Indian Wells.

Pentru calificarea în turul doi, Victor Hănescu va încasa un cec în valoare de 17,100 de dolari și va primi 25 de puncte ATP.

Monica Niculescu și Alexandra Panova au fost eliminate în optimi de finală la dublu de perechea formată din Lisa Raymond și STOSUR, Samantha Stosur.

Calificarea în optimi la dublu feminin la mastersul de la Indian Wells, le asigură lui Niculescu și Panova un cec în valoare de 19,390 de dolari și câte 120 puncte WTA.

În competiția de la Indian Wells au mai rămas doar Simona Halep, turul trei la simplu feminin, Monica Niculescu optimi la dublu și Florin Mergea optimi la dublu masculin.