Vica Blochina, criză de nervi la filmările Asia Express

Vica Blochina, criză de nervi la filmările Asia Express
loading...

Conditiile grele în care a fost nevoitã sã trãiascã, lipsa confortului, lipsa banilor, misiunile grele pe care a trebuit sã le îndeplineascã, toate aceste lucruri au adus-o pe Vica Blochina în pragul disperarii.

Asia Express, cel mai dur reality show fãcut pana acum în România, a fost o experienţã pe care frumoasa blondã nu o va uita prea curând. Pentru cã presiunea a fost extrem de mare, aceasta a cedat la un moment dat, spunând cã nu mai suportã sã îşi care rucsacul, nu mai suportã mizeria şi condiţiile grele, nu mai suportã nici mãcar culoarea roşie, culoare ce face parte din sigla emisiunii.  Mai mult, aceasta i-a cerut şi Danielei Crudu, colega ei de echipã, sã se gândeascã dacã mai are rost sã continue aceastã aventurã.

Asia Express este o cursã greu de îndurat, o cursã care pune la încercare atât calitãţile fizice, cât şi psihicul participanţilor, o cursã desfãşuratã într-o lume exoticã şi plinã de necunoscut. Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda este traseul pe care cele 7 cupluri de vedete sunt nevoite sã îl parcurgã în aceastã aventurã, având la dispoziţie un singur Euro pe zi. Cât de departe a reuşit sã ajungã Vica Blochina şi care au fost toate peripeţiile prin care a trecut, telespectatorii vor vedea în aceasta primãvarã, atunci când Asia Express va începe la Antena 1.

asia express - vica blochina

Categorii: SHOWBIZ

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

  1. Radu
    Radu 17 ianuarie, 2018, 18:13

    Who the fuck is Vica Blohina ???

    Reply this comment

Scrie un comentariu

<