Jocul măștilor continuă joi, 18 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, cu noi celebrități care se deghizează în personaje spectaculoase și vedete de top, într-o nouă ediție prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu.

Vica Blochina, Andrei Ștefănescu, Dima Trofim și Anca Neacșu li se alătură în această ediție vedetelor permanente, Pepe, Dorian Popa, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Rona Hartner și Andrei Duban, care au misiunea să ghicească cine se ascunde în spatele măștilor.

Cele zece vedete, împărțite în două tabere, a Galacticilor și a Starurilor, vor intra în jocuri amuzante, unele în premieră pe Scena misterelor, pentru a obține indiciile oferite de prezentatorul Dan Negru. Aceste indicii îi vor ajuta pe artiștii din platou să descopere mai ușor celebritățile deghizate care vor veni în fața lor.

Așa se face că în această ediție, Andrei Ștefănescu și Dima Trofim vor îmbrăca rochii vaporoase de zâne, ca să joace “Prințesa mimează”. “M-am simțit foarte prost, de ce să vă mint. M-am rostogolit, m-am dat peste cap, m-am lălăit, m-am bălărit, și al meu… pământ”, spune Andrei Ștefănescu, la finalul probei. La cine face referire, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi seara.

Tot atunci, Anca Neacșu și Vica Blochina vor fi desemnate să urce pe Taurul mecanic. Care dintre ele va rezista cel mai mult în șa, veți vedea în aceeași ediție.

Una dintre probele consacrate ale show-ului este aceea în care Romică Țociu, co-prezentatorul emisiunii, mimează o piesă, iar vedetele din platou trebuie să o ghicească.

Mima lui Țociu este momentul meu preferat din acest show. Îi sunt un fan dedicat”, spune Dorian Popa.

În ce alte jocuri vor trebui să se întreacă vedetele din platou, dar și care vor fi măștile serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 18 aprilie, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului Scena misterelor.