Zi de zi, numărul persoanelor care călătoresc cu scop de business, care își doresc să viziteze sau, pur și simplu, au alte motive pentru realizarea călătoriei, este din ce în ce mai crescut. Cu toate acestea, cel puțin în București, tot mai multe persoane aleg să se îndrepte spre cazarea în regimul hotelier.

Ce avantaje oferă cazarea în regim hotelier, care sunt principalele diferențe față de celelalte metode de cazare, precum și de ce condiții sunt întâmpinați cei care preferă această opțiune sunt  întrebări la care ne vor răspunde specialiștii de la www.rocazare.ro.

Cu o bogată experiență în acest domeniu și fiind un adevărat reper pentru cei care își doresc un loc de ședere plăcut și confortabil în capitală, rocazare.ro prezintă motivele pentru care tot mai multe persoane le trec pragul.

Confortul deplin

Deși condițiile destinate unei stări de confort se pot regăsi și în cadrul unui hotel, atunci când alegi varianta cazării în regim hotelier vei descoperi cu totul altceva. Cei care preferă acest tip de cazare știu că vor dispune de tot ceea ce au nevoie pentru a se simți ca acasă.

Ca de exemplu, garsonierele, respectiv apartamentele cu două sau trei camere, oferite de echipa de la www.rocazare.ro pun la dispoziția tuturor clienților condiții deosebit de moderne și utile, care să le facă șederea cât se poate de confortabilă și plăcută.

Mai exact, din cadrul acestor spații de cazare nu lipsește frigiderul, mașina de spălat, fierul și masa de călcat, televizorul, accesul la internet, aerul condiționat, o bucătărie complet utilată, cu veselă și tacâmuri, plus alte servicii, precum paza 24/24 sau menajul săptămânal pentru cei care preferă să se cazeze o perioadă mai îndelungată, aspect pe care-l vom prezenta în continuare.

Alegerea perfectă pentru perioade mai îndelungate de timp

Motivele pentru care poți ajunge în București sunt diverse. Pe lângă faptul că este unul dintre cele mai importante orașe din România, aceasta este o zonă de business deosebit de atractivă. Datorită acestui lucru, foarte multe dintre persoanele care ajung în scop de afaceri în capitală preferă să aleagă serviciile oferite de www.rocazare.ro, nu doar din prisma condițiilor, dar și pentru că au parte de reduceri considerabile atunci când perioada de cazare este mai mare.

Un foarte bun exemplu și în acest sens este tariful pentru un apartament de două camere în regim hotelier, oferit de www.rocazare.ro, care pleacă de la prețul de doar 49 de euro pentru o perioadă de 1-6 nopți și poate coborî până la 45 de euro pentru 7-15 nopți sau chiar 39 de euro atunci când perioada de ședere depășește 15 nopți.

Punând în balanță toate aceste lucruri și adăugând că într-un astfel de regim de cazare ai parte de liniște deplină, poți împărți spațiul cu oricine dorești și locațiile sunt în cele mai bune zone din București, este foarte clar de ce tot mai multe persoane se îndreaptă spre www.rocazare.ro.

Cei care își doresc să afle mai multe detalii o pot face folosind următoarele date de contact:

office@rocazare.ro

+40 768 001 001

+40 721 430 000