Simona Halep nu va juca pentru România în barajul cu Canada din Fed Cup. Accidentările suferite la Australian Open o împiedică pe Halep să evolueze împotriva canadiencelor.

Simona Halep va face deplasarea la Cluj Napoca dar deşi este trecută pe lista oficială de jucătoare, ea va pivi meciurile din postura de spectator.

Site-ul doar tenis.ro scrie că Simona Halep va sta în tribunele Cluj Arena pe 10 şi 11 februarie.

În locul Simonei Halep, FRF au chemat-o pe Mihaela Buzărnescu.

„Am fost chemată la Fed Cup, care va fi o experiență frumoasă. Mi-aș dori să joc măcar un meci, fie la simplu, fie la dublu pentru România”, a declarat Mihaela Buzărnescu pentru Adevărul.

România va întâlni Canada în zilele de 10 și 11 februarie, la Cluj, iar învingătoarea va juca în barajul de calificare în Grupa Mondială 1.

În lot au fost electate pentru barajul cu Canada, Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea și Raluca Olaru.

Halep a spus sâmbătă, că problemele care-i dau bătăi de cap provin de la talpa dreaptă, umflată ca urmare a efortului considerabil depus pe cimentul de la Antipozi.

“M-am relaxat, am vut o săptămână de pauză în care nu am făcut nimic, am încercat să dorm cât se poate de mult ca să pot să recuperez tot ce am dat pe teren la Australian Open. Fizic, sunt destul de ok, talpa dreaptă este încă cu probleme, dar s-a dezumflat, nu mai este aşa umflată. Încerc să fac tratament zilnic şi încerc să ajung pe teren cât mai repede”, a spus Simona Halep.