Simona Halep s-a retras de la turneul de tenis de la Doha, la două ore de la calificarea în semifinale, din cauza unei accidentări. Românca a anunţat pe twitter că nu va mai juca nici la turneul de la Dubai de săptămâna viitoare.

Din cauza unei accientări, Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în semifinale la Dubai Primele informaţii indică faptul că Simona Halep a suferit o tendinită.

Vineri, în sfertul de finală câştigat cu americanca Catherine Bellis, românca l-a chemat pentru court coaching pe Andrei Pavel, cu un game înainte de finalul partidei.

Mă doare piciorul, a spus Simona, pentru ca tehnicianul să îi ofere primele sfaturi: Am văzut, am văzut. Joacă cu primul serviciu slice acum. Ia punct după punct şi încearcă să joci prima tu. Ştii că 90% vine un nou cross şi după aia poţi juca lung de linie. Încearcă să rămâi acolo. Dacă dă ea bine, dă bine. Acceptă chestia asta. Cross, lung de linie, cross, lung de linie.

Sâmbătă de la ora 16.00, Simona Halep trebuia să joace în semifinale cu Gabrine Muguruza.

Din cauza acestei accdientări, Halep nu va participa nici la turneul de la Dubai. Românca va reveni abia la turneul de tenis de la Indian Wells.