Veşti foarte bune pentru toţi românii care doresc să călătorească în siguranţă peste tot în lume. De azi pot să îşi cumpere genţile de transport marca Samsonite, la cel mai mic preţ din lume.

Compania GENERAL BUSINESS SYSTEM S.R.L. care deţine brandul Samsonite în România, a lansat azi, campania „Cel Mai Mic Preţ Mondial”.

Anamaria Prodan, Dan Alexa şi Florin Răducioiu au fost prezenţi la evenimentul de lansare al campaniei unde au fost desenaţi drept Ambasadori ai brandului Samsonite în România.

Cele trei vedete au spus că au ales să fie imaginea Samsonite întrucât produsele comercializate de compania cu o istorie de 107 ani pe plan mondial, sunt de calitate şi le recomandă cu încredere tuturor românilor care vor să călătorească fără teama că hainele şi bunurile pe care le transportă cu valiza, vor fi deteriorate.

Maestru de ceremonii al evenimentului naţional de lansare a campaniei Samsonite România a fost vedeta Antena Stars, Cristian Brancu. Acesta s pus că într-o călătorie la Paris cu Familia, aflându-se în parcul de distracţii Disney Land, a avut nevoie de o geantă de tranport şi a apelat la produsele Samsonite.

Odată cu lansarea noii campanii de promovare, Samsonite lansează şi un concurs naţional pentru toţi românii care se fotografiază alături de un produs al companiei şi postează pe facebook postarea sau un articol pe blog sau site de ştiri, cu următoarele#taguri #SamsoniteRomania şi #CelMaiMicPretMondial. Pe 15 noiembrie, va fi stabilit câştigătorul care va primi din parea Samsonite un voucer în valoare de 500 de euro cu care îşi poate achiziţiona produse din magazinele din reţeaua Samsonite.

Compania Compania GENERAL BUSINESS SYSTEM S.R.L. deţine o reţea de 25 de magazine în România sub brandul Samsonite. Nouă dintre magazine se află în marile centre comerciale din Bucureşti, iar 16 în provincie în marile oraşe din ţară.

patron-samsonite-ambasadori