Decizie şocantă în lumea televiziunii româneşti. Bianca Drăgușanu nu va mai prezenta emisiunea „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D. Motivul este unul ciudat şi greu de înţeles.

După doar două luni de prezentat emisiunea postului turcesc de televiziune, Bianca Drăguşanu părăseşte show+ul matromonial „Te vreau lângă mine”.

Potrivit ziarului Click care citează surse apropiate vedetei, Bianca a decis să „renunţe” la emisiune invocând oboseala.

„Bianca se află într-o perioadă extrem de aglomerată şi se împarte între atelier, munca în televiziune şi casă. Dimineaţa fuge la depozit după materiale, apoi verifică stadiul comenzilor şi ajunge cu doar câteva minute înainte de a intra în emisie. Noroc că este gata coafată şi machiată de acasă şi acolo doar îşi mai face mici retuşuri. (…) Din ianuarie, Bianca se va întoarce de tot la atelier, unde are 18 angajaţi şi trebuie să facă acolo să meargă lucrurile, pentru că este afacerea ei de viitor. Emisiunea a fost o experienţă interesantă pentru ea. Va avea mai mult timp pentru fetiţa ei Sofia, căreia acum îi dedică în exclusivitate, doar ziua de duminică”, au povestit surse din anturajul blondei pentru Click!

Prima ediţie a emisiunii „Te vreau lângă mine” a fost prezenatată de Bianca Draăguşanu pe 18 septembrie 2017.

Aceasta a înlocuit-o pe Gabriela Cristea care a născut şi a intrat în concediu de maternitate.

La prima emisiune, Bianca Dragusanu si-a facut aparitia intr-o rochie mulata, rosie, care i-a pus in valoare silueta perfecta.

 „Am mari emotii! Tremur ca un catel la vaccin!Am foarte mari emotii, dar cunoscand deja oamenii care lucreaza la Kanal D si vazand cat de repede s-a integrat Victor in echipa, sunt convinsa ca ma voi simti foarte bine in aceasta formula. Am urmarit emisiunea „Te vreau langa mine”, imi plac foarte mult povestile de viata prezentate in platoul show-ului, abia astep sa le dezbat alaturi de telespectatori. Va fi o experienta constructiva si imi doresc sa ma ridic la nivelul asteptarilor celor din fata micilor ecrane si ale celor care au avut incredere in mine„, declara atunci Bianca.

 Victor Slav rămâne în schim prezentator al show-ului monden „Wowbiz”.