Simona Halep primeşte o veste neaşteptat de bună. În luna februarie redevine numărul unu mondial întrucât daneza care i-a furat titlul la Australian Open, se retrage din tenis.

La fel ca şi în 2017, liderul mondial şi câştigătorul Australian Open, se retrage din tenis. Anul trecut Serena Williams câştiga din nou Australian Open şi apoi s-a retras din tenis pentru că a rămas însărcinată.

Scenariul se pare că se repetă şi în 218 cu actualul lider mondial şi proaspăt câştigător la Australian Open. Astfel că Halep primeşte o veste incredibil de bună.

Caroline Wozniacki este însărcinată şi va trebui să se retragă din tenis mai bine de un an.

După ce presa din Danemarca a speculat această ştire, Caroline a făcut anunţul care pare să confire totul.  Logodită cu fostul jucător de baschet David Lee, sportiva care tocmai s-a impus la Australian Open, cucerind primul Grand Slam al carierei, a făcut un anunţ misterios cu privire la începutul lunii viitoare.

„Vă pot spune că la începutul lunii februarie ceva foarte important se va întâmpla. Puţin mai târziu veţi afla totul” a declarat Wozniacki într-o conferinţă de presă, citată de DigiSport.

Aflată în această săptămână la turneul de la Sank Petersburg, Wozniacki i-ar călca astfel pe urme Serenei Williams. Aceasta a anunţat că aşteaptă un copil chiar după ce s-a impus la Australian Open 2017. De altfel, după ce Serena a felicitat-o pentru succesul în faţa Simonei, în ultimul act de la Melbourne, un jurnalist a întrebat-o pe Caro dacă este însărcinată. „Din ce ştiu eu, nu”, a spus la momentul respectiv Wozniacki.

Presa din Danemarca susţine că daneza a negat acum câteva zile acest zvon, pentru că nu se aştepta la întrebare. Ea dorea să facă anunţul oficial la începutul lui februarie, devenind o tradiţie ca a doua lună a anului să fie cea a marilor anunţuri: anul trecut, în preajma Valentine’s Day, sportiva a dezvăluit că s-a logodit cu fostul jucător de baschet din NBA, David Lee.

Prin retragerea danezei, Halep va reveni extrem de rapid pe primul loc întrucât Caroline Wozniacki are de apărat aproape 900 de puncte în februarie, iar Halep doar 100.

Însă Serena Williams îşi pregăteşte revenire în tenis după un an de pauză, la turneul de la Indian Wells.