Mihaela Buzărnescu ratează ultimul turneu de Grand Slam al anului 2018. Din cauza accidentării suferite în turul doi la Montreal, în partida cu Elina Svitolina, românca nu va putea juca la Cincinnatti, New Heaven şi US Open.

Verdic dur pentru Mihaela Buzărnescu, din partea medicilor, după accidentare. Românca a ieșit de pe teren într-un scaun cu rotile, cu piciorul drept bandajat până aproape de genunchi.

Românca a făcut anunțul retragerii de la US Open într-un mesaj pe Twitter.

„Vești bune: niciun os rupt. Vești proaste: un ligament rupt și întindere la alte două. Sunt foarte tristă că nu voi participa la US Open, dar voi da totul să mă refac până la turneele asiatice. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere”, este mesajul lui Buzărnescu.

După care, Mihaela a revenit cu un alt mesaj pentru Elina Svitolina, adversara din meciul in care a suferit accidentarea: „Și îți mulțumesc Elina Svitolina pentru ajutorul dat pe teren. Voi reveni pentru a încheia și setul trei”. 

Elina Svitolina a stat tot timpul lângă Buzărnescu și a luat atitudine în fața oficialilor WTA după ce trainerul a întârziat câteva minute pe teren.