Veste bombă pentru Halep la Wimbledon. Trei rivale au fost eliminate în primul tur!

Veste bombă pentru Halep la Wimbledon. Trei rivale au fost eliminate în primul tur!
loading...

Simona Halep primeşte trei veşti neaşteptat de bune de la Wimbledon în a doua zi a competiei de la Londra. Trei noi rivale au părăsit competiţia încă din primul tur.

La o zi după ce Sloane Stephens, finalista de la Roland Garros, și Elina Svitolina au fost eliminate în primul tur, a doua zi pe iarba londoneză a adus trei noi eliminări bombă.

Ziua a doua la Wimbledon a început cu înfrângerea surprinzătoare a jucătoarei pe care specialiștii o considerau principala favorită la câştigarea competiţiei: Petra Kvitova. Cehoaica a pierdut în fața bielorusei Aliaksandra Sasnovich, scor 6-4, 4-6, 6-0.

Caroline Garcia, favorită 6 la Wimbledon, a fost învinsă de elvețianca Belinda Bencici, scor 6-7, 3-6, după o oră și 35 de minute de joc.

Maria Sharapova, favorită numărul 24 la Wimbledon a suferit marţi seară, o înfrângere total surprinzătoare în fața rusoaicei Vitalia Diatchenko în vârstă de 27 de ani, aflată pe locul 132 mondial. Sharapova a fost învinsă în trei seturi, scor 7-6 (3), 6-7 (3), 4-6, după un meci de trei ore și 11 minute.

Înfrângerea este cu atât mai amară pentru Shrapova, întrucât rusoaica a condus cu 3-0, 4-1 și 5-2, în setul doi dar a cedat avantajul și a pierdut setul într-un nou tie-break. Iar în setul decisiv, Diatchenko s-a impus cu 6-4.

Sharapova bifează astfel prima sa înfrângere în primul tur la turneul pe care l-a câștigat în 2004, la doar 17 ani și 3 luni.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro