Venus Williams, habar nu avea că Halep e numărul unu mondial. Reacţia fabuloasă a americancei la aflarea veştii!

Venus Williams a rămas şocată când a aflat că Simona Halep a devenit numărul unu mondial. Americanca a avut o reacţie fabuloasă la Turneul Campioanelor, când a aflat că românca e number one.

Venus Williams, fostă numărul unu mondial, în prezent pe locul şase WTA,  calificată la Turneul Campioanelor, habar nu avea că Halep a devenit numărul unu mondial pe 7 octombrie. Fostul lider mondial s-a arătat surprinsă atunci când a fost întrebată de Simona Halep.

E prima oară când ajunge numărul 1 mondial? Habar nu aveam, credeam că era de mult lider. Bravo ei! A jucat foarte bine la un nivel înalt şi probabil de aia aveam impresia că oricum era numărul 1. E fantastic, bravo ei“, a declarat Venus Williams pentru Digi Sport.

Venus Williams e convinsă că românca va avea o misiune extrem de dificilă cu sora sa, Serena, atunci când aceasta va reveni în competiţii.

“Serena este o campioană, aşa că îmi imaginez că îşi va respecta statutul când va reveni şi va câştiga turnee. Sunt sigură că şi ea are aceleaşi aşteptări“, a mai spus jucătoarea care a câştigat Turneul Campioanelor în 2008.

Venus Williams, în vârstă de 37 de ani, a pierdut primul meci de la Turneul Campioanelor. Americanca a fost învinsă de Karolina Pliskova, în deschiderea turneului din Singapore.

Simona Halep a învins-o luni la Turneul Campioanelor, pe Caroline Garcia, scor 6-4, 6-2.