Unele dintre cele mai de actualitate probleme cu care se confrunta cetatenii din tara, mai ales pe perioada verii, sunt temperaturile foarte ridicate, inaduseala si canicula. Acestea ingreuneaza considerabil modul de viata si duc chiar la cazuri serioase in care persoanele sunt nevoite sa se prezinte la spital.

Daca in trecut nu existau metode corespunzatoare care sa ajute la imbunatatirea si ameliorarea efectelor pe care acest temperaturi toride le aveau asupra oamenilor, in societatea curenta s-au creat tot felul de dispozitive menite sa schimbe acest aspect.

Una dintre cele mai serioase companii specializate pe distributia de ventilatoare de toate tipurile este Pro-Vent, firma cu vechime pe piata ce are rolul de usura viata tuturor. Toate  echipamentele de ventilatie industriala si climatizare dispun de protectie realizata la cele mai inalte standarde si de certificate de calitate relevante.

            Tipuri de ventilatoare centrifugale

Pe piata din Romania se comercializeaza mai multe modele de ventilatoare centrifugale, furnizate de diferite companii. Cu toate acestea, nu toate garanteaza cea mai buna calitate la preturi pe care sa si le permita oricine.

Compania Pro Vent este constienta de aceste aspecte, de aceea a dorit ca orice tip de cumparator sa poata avea acces la serciviile pe care le ofera. In cadrul catalogului online, in categoria dedicata ventilatoarelor centrifugale, sunt expuse si categorizare diferitele tipuri de produse de care dispune compania si pe care le promoveaza.

Exista  mai  multe serii de ventilatoare, fiecare avand o intrebuintare specifica. Oricare dintre acestea detin cele mai esentiale informatii, precum si imagini reprezentative menite sa il ajute pe client sa se ghideze mai eficient.

Asadar, dintre cele mai des utilizate tipuri de ventilatie centrifugala, se regasesc urmatoarele serii: DA, TA, TC, NP, N, M, MRS-MR-MRL, MRQ, HR-HRL, H, HL, BRQ, BR, B, AS-A-AL si AR-ARL. Calitatea acestora este incontestabila, iar conform opiniilor celor care au beneficiat de aceste produse, fiecare prezinta o rezistenta crescuta si o eficienta considerabila.

Cele din seria DA sunt cele mai bine vandute intrucat ofera o serie de avantaje care nu pot fi omise si prezinta niste caracteristici extrem de atragatoare. Aceste ventilatoare centrifugale dispun de calitatea de dubla aspirare, cu transmisie directa.

Fiecare produs este echipat cu un rotor ce are palele curbate spre inainte. Acestea sunt create si proiectate pentru a ajuta in scopul obtinerii unei eficiente la nivel maxim, in acelasi timp cu un nivel acustic foarte scazut.

In orice spatiu in care proiectul va solicita un ventilator eficient, se recomanda cu incredere utilizarea celui din seria DA. Acesta poate fi folosit atat in domeniul civil, cat si in cel industrial, in diferite tipuri de echipamente (hotel industrial, generatoare de aer cald, HORECA).

Detaliile, care au o importanta deosebita atunci trebuie facuta alegerea in ceea ce priveste tipul de ventilator care sa se potriveasca cel mai bine, sunt cele legate de debite, puterea de presiune si presiunea maxima recomandata. Acestea trebuie stabilite dupa spatiul din fiecare incapere, in functie de nevoie. Pentru  cei care nu stiu cum sa se orienteze pentru a lua o decizie buna, reprezentantii Pro Vent le stau mereu la dispozitie, atat online, cat si telefonic.

Pentru ca orice incapere sa dispuna de un ventilator eficient, alegerea achizitionarii unui astfel de sistem trebuie sa fie constienta, raportata la calitatea si pretul produsului.