Veeam raportează o creștere de 25% în primul trimestru din 2021 în contextul unei extinderi la o scară fără precedent

Veeam®  Software, liderul în soluții de backup care furnizează Cloud Data Management ™, a anunțat astăzi o creștere de două cifre pentru încă un trimestru, cu o creștere anuală a veniturilor recurente (ARR) de 25% de la an la an în primul trimestru din 2021. Veeam a început anul acesta  cu extinderea disponibilității generale a suportului în cloud a noii variante Veeam Backup pentru Google Cloud Platform  —  o soluție care completează  Veeam Backup Solutions pentru AWS și  Microsoft  Azure. Veeam Backup & Replication™ v11 a fost, de asemenea, lansat în primul trimestru din 2021, prin adăugarea a 200 de îmbunătățiri noi și puternice de backup, cloud, Disater Recovery (DR), securitate și automatizare.  Cea mai avansată soluție de protecție a datelor pentru cloud,  medii virtuale,  SaaS, Kubernetes și  infrastructură fizică a fost deja descărcată de peste  130.000 de utilizatori.

„Creșterea de la an la an de două cifre în toate regiunile oferă o validare suplimentară a faptului că soluțiile noastre sunt lider în industrie și oferă clienților o protecție simplă, flexibilă și fiabilă a datelor, care le satisface nevoile și îi ajută să își atingă obiectivele de afaceri. Să vedem astfel de creșteri la nivel global este o realizare extraordinară într-un mediu plin de provocări”, a declarat William H. Largent, CEO și Președinte al Veeam. „Treisprezece trimestre consecutive de creștere de două cifre este o dovadă nu numai a importanței continuității afacerii și a protecției datelor pe măsură ce companiile se mută în Cloud, ci și a fiabilității și valorii pe care cei peste 400.000 de clienți ai Veeam au avut încredere că le va fi oferită în ultimul deceniu de compania noastră. ”

În plus, în cel mai recent studiu  IDC Semi-Annual Software Tracker for Data Replication & Protection 2H’20[¹],Veeam a avut cea mai rapidă creștere a veniturilor, atât secvențial (21,5%) și de la an al an (17,9%) în a doua jumătate a anului 2020  dintre primii  cinci  furnizori, toți ceilalți furnizori la un loc și media generală a pieței.  În perioada următoare,  Veeam a devenit furnizorul numărul 2 la nivel mondial în ceea ce privește veniturile totale, cu o creștere YoY în a doua jumătate a anului 2020, cu mai mult de 17,5 puncte procentuale peste media pieței. IDC Semi-Annual Software Tracker 2H’20 a arătat că  Veeam este numărul 1 pe piața din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) de replicare și protecție a datelor în 2020[2]  și a avut cea mai rapidă creștere a veniturilor, atât secvențiale (26,2%) cât și de la an la an (20,1%) în al doilea semestru al anului trecut dintre primii 5 furnizori, alții și față de media generală a pieței.  În 2020, Veeam a ocupat locul 1 în EMEA în funcție de cota de piață.

„Obținerea unei creșteri de două cifre în EMEA, cu o creștere anuală de 27% a veniturilor recurente anuale (ARR) în ceea ce a fost un trimestru 1 cu provocări pentru business-urile din EMEA, a fost posibilă datorită agilității, disciplinei și spiritului de luptă al echipelor de pe fiecare piață”, a declarat Daniel Fried, Director General și Senior Vice President al EMEA și Worldwide Channels, Veeam. „Clienții și partenerii caută să facă investiții care să le ofere liniște sufletească și să lucreze cu experți care oferă consultanță strategică. În plus, recunoașterea Veeam de către IDC ca fiind compania numărul unu în EMEA pentru Data Replication and Protection în 2020 arată că suntem furnizorul cel mai bine plasat pentru a permite transformarea afacerii și inovarea clienților din întreaga regiune. Acest lucru este susținut nu doar de poziția noastră dominantă pe piața de backup și de protecție a datelor, ci și de expertiza și abilitățile de clasă mondială din cadrul echipelor tehnice și de vânzări ale Veeam, precum și de ecosistemul nostru fantastic de parteneri.”

„În plus față de lansarea majoră a V11, foaia noastră de parcurs cu lansările pentru 2021 va extinde și mai mult ofertele realizate în parteneriat cu furnizorii de cloud de top –  AWS, Microsoft Azure și Google  –  și Kubernetes, deoarece rămânem agili și integrăm noile tehnologii”, a declarat Danny Allan, Chief Technology Officer și Senior  Vice  President al Strategiei de Produs la Veeam. „Lansările noastre recente de produse sunt cele mai bune pe categoria lor atât din punct de vedere al calității cât și al cantității, oferind clienților noștri protecție și recuperare a datelor la cel mai înalt nivel.  Din ce în ce mai multe organizații își accelerează strategiile moderne de protecție a datelor, iar Veeam se angajează să le sprijine de-a lungul călătoriei. ”

Evoluții importante în trimestrul I 2021

  • Cu mai mult de 130.000de descărcări unice ale Veeam Backup & Replication v11 de la lansarea generală în februarie 2021, produsul are o medie de mai mult de o descărcare pe minut. Noua soluție  4-în-1 combină backup, replicare, capabilitatile de snapshot din echipamentele de stocare (instantanee de stocare) și protecție continuă a datelor (CDP)   pentru a proteja fiecare fază a ciclului de viață a datelor, manipulând în același timp toată complexitatea unui mediu multi-cloud pentru AWS, Microsoft Azure și Google Cloud Platform.
  • Veeam Backup pentru Microsoft Office 365, produsul cu cea mai rapidă creștere al Veeam, a raportat o creștere de 156% de la an la an în T1 2021. Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 a fost descărcat de mai mult de000 de organizații cu 5,8 milioane de utilizatori plătitori.
  • Veeam continuă să lanseze noi caracteristici și îmbunătățiri pentru companii, ceea ce a dus la o creștere de +246% de la an la an a tranzacțiilor cu companiile mari.
  • Veeam Universal License (VUL), prima licență portabilă din industrie care permite agilitatea IT și mobilitatea volumului de muncă pentru companiile multi-cloud și hibride, a reprezentat o creștere de 88% față de anul precedent.
  • 82% din companiile din Fortune 500 și 69% din Global 2000 sunt clienți Veeam. Printre noii clienți din trimetrul 1 se numărăPUMA, Evergy, SodaStream,  Interquell GmbH,  Baloise Group,  Golfzon,  Coop Danmark,  KinepolisGroup,   McCarthy Buildings Companies, Inc,  Municipalitatea din Helsingor,  Erevan Brandy Company,  Volkswagen Argentina,  NTT Data,  Asociația Japoneză de Curse, Sistemul de Sănătate din Ontario de Est  și Institutul Spaniol pentru tehnologie Aerospațială.

Înscrierile sunt acum deschise pentru VeeamON 2021, cel mai important eveniment virtual din lume pentru modernizarea sistemelor de protecție a datelor, care va avea loc în 25 și 26 mai 2021. Aproape 15.000 de clienți, parteneri și influenceri au participat la evenimentul virtual VeeamON 2020 și la evenimentele regionale VeeamON Forum organizate în întreaga lume.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.veeam.com.

Citate de susținere

„În ciuda provocărilor și a climatului de afaceri nesigur instalat odată cu pandemia de COVID-19, Veeam a generat o creștere de invidiat a veniturilor în 2020. Compania a continuat să se concentreze pe suita sa de produse de backup, în timp ce controlează, de asemenea,  o poziție pe piața emergentă a soluțiilor de tip container backup cu achiziționarea de Kasten. Lansarea recentă a V11 oferă clienților  o nouă funcționalitate care va contribui la atenuarea timpilor morți și a pierderilor de date prin pregătirea în caz de dezastre și protecția ransomware. ” —  Phil Goodwin,  Research  Director, IDC

Forever Faster este mantra PUMA. Vrem să fim cel mai rapid brand sportiv din lume în toate domeniile. Aceasta include, de asemenea, IT-ul. Accelerăm digitalizarea proceselor noastre de afaceri și avem nevoie de soluții care să țină pasul cu ritmul acestei transformări. Ne putem baza întotdeauna pe Veeam pentru asta. Soluțiile de backup ale companiei asigură infrastructura IT globală în creștere rapidă, permit recuperarea ultra-rapidă a aplicațiilor și datelor și, de asemenea, deschid calea către cloud pentru noi.  Hermann Müller, Teamhead IT Network Operations la PUMA SE

„Scalabilitatea soluțiilor Veeam menține disponibilitatea sistemelor noastre IT. Diviziile noastre de business pot respecta reglementările contractuale și oferi soluții inovatoare clienților noștri, iar compania noastră menține un avantaj solid față de concurență. ” —  Thomas Salvisberg, IT Service Continuity  Manager la Baloise Group.

„În calitate de cel mai mare retailer de bunuri de larg consum din Danemarca, cu peste 1,5 milioane de membri și 40.000 de angajați, datorăm clienților noștri acces permanent la magazinele și produsele noastre, asigurându-ne în același timp că sistemele noastre IT sunt protejate în orice moment. Veeam Backup Enterprise Plus  ne-a oferit scalabilitate, oferind backup-uri rapide pe volume mari de date. Veeam ne ajută să acoperim cererea ridicată de servicii IT profesionale, protejând în același timp una dintre cele mai mari infrastructuri din Europa de Nord. ” —  Nick Ravn,  Manager, Server and Data Center Services la Coop Danemarca.

„Evergy face parte din rețeaua națională de energie electrică, astfel încât fiabilitatea, reziliența și securitatea cibernetică sunt întotdeauna în topul preocupărilor. Veeam ne ajută să bifăm aceste cerințe și să ne asigurăm că putem furniza servicii critice clienților noștri. ” —  Rob Adams,  Manager, Ingineria sistemelor la Evergy

„Pandemia actuală, în special, arată cât de valoros este Veeam pentru compania noastră. Utilizăm soluțiile Veeam pentru a ne proteja datele și procesele care depind de acestea – indiferent unde lucrează utilizatorii noștri și dacă aplicațiile lor rulează în centrul de date, pe un laptop sau în cloud.” —  Klaus Gruber, IT Systems Administrator la Interquell GmbH

„Unul dintre motivele pentru care putem să îi distrăm pe cei 40 de milioane de clienți ai noștri în fiecare an este pentru că Veeam protejează sistemele IT care mențin cinematografele noastre complet funcționale.” —  Bjorn Van Reet, CIO la Kinepolis Group

„Veeam este singura soluție pe care am considerat-o că oferă mai mult decât backup. Veeam extinde Disaster Recovery în mediul Azure, astfel încât să putem restaura rapid sistemele critice. ” —  Hen Ron, Global Infrastructure Manager & Chief Information Security Officer la SodaStream

Despre Veeam Software

Veeam® este liderul în soluții de backup care furnizează Cloud Data Management™. Veeam oferă o singură platformă pentru modernizarea copiilor de rezervă, accelerarea cloud hibrid și securizarea datelor. Veeam are peste 400.000 de clienți în întreaga lume, inclusiv 82% din Fortune 500 și 69% din Global 2.000. Ecosistemul de distribuție 100% al Veeam include parteneri globali, precum și HPE, NetApp, Cisco și Lenovo ca revânzători exclusivi. Veeam are birouri în peste 30 de țări. Pentru a afla mai multe, vizitați www.veeam.com sau urmați Veeam pe Twitter @veeam.