Veeam anuntă o creștere de 28% a veniturilor în T3 2021, pe fondul creșterii utilizării soluțiilor cloud de către companii și investițiilor în protecția modernă a datelor

Veeam® Software, lider în soluții de backup, recuperare și gestionare a datelor care oferă Modern Data Protection, anunță astăzi încă un trimestru de creștere cu două cifre a veniturilor, precum și o creștere de 28% a veniturilor anuale recurente, pentru trimestrul 3, 2021. Cu cea mai rapidă creștere a veniturilor pe an (25,3%) în cel mai recent index IDC Semi-Annual Software Tracker for Data Replication & Protection 1H’21, creșterea Veeam este alimentată de peste 20 de lansări de produse noi și actualizări majore în acest an. Compania se pregătește pentru încă două lansări în trimestrul 4: Veeam Backup pentru Office 365 și Veeam Disaster Recovery Orchestrator v6.

„În vreme ce companiile încearcă să combată amenințările de securitate cibernetică și să facă față provocărilor globale și economice fără precedent, protecția modernă a datelor continuă să fie biletul de aur pentru a menține companiile în siguranță și pentru a conduce la o continuitate sustenabilă a afacerii”, a declarat William H. Largent, Chief Executive Officer (CEO) și Președinte al Consiliului de Administrație Veeam. „Cu o creștere medie anuală a pieței de doar +2,9% pentru protecția și replicarea datelor, al 15-lea trimestru consecutiv de creștere cu două cifre este dovada că soluțiile Veeam continuă să îndeplinească și să depășească așteptările clienților, ajutând companiile din întreaga lume să atingă obiectivele operaționale, protejând în același timp împotriva atacurilor ransomware în creștere. În acest an, suntem, de asemenea, încântați să sărbătorim cea de-a 15-a noastră aniversare, deoarece continuăm să conducem piața pentru backup, recuperare și gestionarea datelor. Au fost 15 ani extraordinari și ne dorim încă 15 la fel în continuare”!

Repere T3 2021

  • Peste 300.000 de utilizatori au descărcat Veeam Backup & Replication™ v11 de la lansarea sa în T1. Lansată ca cea mai avansată soluție de protecție a datelor pentru medii de lucru în cloud, virtuale, fizice, Software as a Service (SaaS) și Kubernetes, V11 permite acum organizațiilor să accelereze adoptarea cloud, asigurându-se că datele sunt securizate, protejate și gestionate în mod fiabil dintr-o singură consolă.
  • Soluția Veeam pentru protecția datelor native în cloud a înregistrat o creștere de peste 350% față de anul trecut, în T3, 2021. Noile versiuni ale Veeam Backup pentru AWS v4, Veeam Backup pentru Microsoft Azure v3 și Veeam Backup pentru Google Cloud Platform v2 sunt acum integrate direct în Veeam Backup & Replication v11a.
  • Veeam Backup for Microsoft Office 365 a raportat o creștere de 73% față de anul trecut în T3 2021. Soluția numărul 1 de backup și recuperare pentru Office 365 le permite utilizatorilor să facă backup în siguranță în orice locație, inclusiv la sediu, într-un cloud hiperscale sau cu un furnizor de servicii.
  • Platforma unică Veeam rezonează cu clienții corporate, rezultând o creștere a rezervărilor de +268% față de anul trecut, în tranzacții de peste un milion de dolari.
  • Veeam Universal License (VUL), prima licență portabilă din industrie care oferă un abonament simplu și flexibil „per instanță” pentru protejarea tuturor mediilor în medii on-premise și hibride/multi-cloud, a reprezentat aproape 3/4 din nucleul tranzacțiilor nete noi. Ofertele de produse cu abonament Veeam au înregistrat o creștere de 64% față de anul trecut.
  • Integrarea mediilor de stocare de producție cu soluția Veeam a crescut acum la un număr de 86, cu un suport de integrare și mai mare pentru HPE Alletra 6000, HPE Alletra 9000, HPE XP8, Dell EMC PowerMax și Hitachi Virtual Storage Platform (VSP), extinzând sfera integrărilor cu echipamente de stocare și a opțiunilor de tip “hardware agnostic”.
  • În cel mai recent index IDC Semi-Anual Software Tracker for Data Replication & Protection din semestrul 1, 2021, Veeam a avut cea mai rapidă creștere a veniturilor comparabile (25,3%) printre primii cinci furnizori, incluzând aici toți ceilalți furnizori laolaltă, dar și media generală a pieței. Creșterea Veeam este de peste dublu față de cel mai apropiat concurent, compania fiind ferm consolidată ca furnizorul numărul 2 la nivel mondial. Veeam se află pe primul loc în EMEA și LATAM din perspectiva creșterii veniturilor și a cotei de piață.
  • Veeam are acum 81% dintre clienți în Fortune 500 și 69% din Global 2000. Noii susținători Q3 includ Aboriginal Peoples TV Network,Ajuntament de Vilafranca del PenedèsCovenco Recovery ServicesDiamond GroupEssilor AmeraFameccanica GroupFujifilm UKLembaga Lebuhraya MalaysiaLiverpool John Moores UniversityMaintainer Corporation of Iowa, Inc.Mondragon UnibertsitateaParul UniversityQatar Engineering & Construction CompanyQingdao Huanghai Pharmaceutical Co. LtdSwietelsky and TRC Construction Public Company Limited.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați www.veeam.com.

Testimoniale

„În ultimul an, am asistat la modul în care pandemia a determinat companiile să-și accelereze migrarea către cloud, iar pentru mulți, această schimbare a mediului implică riscuri de pierdere a datelor, încălcări de securitate și costuri crescute în cloud. Aceasta fiind o preocupare principală pentru Nu este surprinzător faptul că Veeam a dedicat o bună parte a acestui an pentru a ajuta clienții să se adapteze la „noua normalitate. Cu îmbunătățirile V11a, Veeam îmbunătățește capabilitățile Veeam Backup & Replication și Cloud pentru a aborda vulnerabilitățile în evoluție. Este rezultatul angajamentului său declarat de a menține clientul în fruntea inovației.” – Phil Goodwin, research vice president, IDC

„La Staples Solutions căutăm mereu modalități de a optimiza și mai mult strategiile noastre de protecție a datelor. Având în vedere acest lucru, așteptăm cu nerăbdare caracteristicile suplimentare din Veeam Backup & Replication v11, cum ar fi Protecția continuă a datelor (CDP), un depozit Linux consolidat de copii de rezervă imuabile pentru protecție suplimentară împotriva ransomware-ului, recuperarea instantanee extinsă pentru Oracle și SQL și arhiva Azure, ceea ce ar putea oferi o economie suplimentară de costuri.” – Aleh Sadaunichy, Infrastructure Solutions Architect, Staples Solutions

„Atacurile ransomware sunt în creștere și una dintre cele mai bune modalități de a le evita este să aveți copii de rezervă solide care nu pot fi criptate într-un cloud securizat. Acesta este ceea ce oferă Veeam și de aceea Veeam este o prioritate pentru noi.” – Petru Craciunas, Head of IT Infrastructure and Information Security, Essilor Amera

„Folosim Veeam nu numai pentru protecția datelor, ci și pentru transformarea afacerii noastre în cloud. Replicarea VM-urilor cu Veeam este rapidă și simplă.” – Simon Doroja, Data Center and Team Lead, Essilor Amera

„Microsoft Teams a devenit o aplicație cheie pentru Swietelsky în timpul pandemiei de COVID-19. Angajații noștri pot lucra la proiecte în mai mult de 20 de echipe diferite în același timp. Cu Veeam, protejăm în mod fiabil tot conținutul creat cu Microsoft Teams de riscuri și pierderi de date.” – Gunter Natschläger, IT Manager Backup & Virtualization, Swietelsky AG

***

Despre Veeam Software

Veeam®  este lider în soluțiile backup care furnizează Cloud Data Management™. Veeam oferă o platformă unică pentru modernizarea backup-ului, accelerarea cloudului hibrid și securizarea datelor. Veeam are peste 400.000 clienți în întreaga lume, inclusiv 81% din Fortune 500 și 69% din Global 2,000. Ecosistemul global al Veeam include peste 35.000 de parteneri tehnologici, revânzători și furnizori de servicii și parteneri de alianță și are birouri în peste 30 de țări. Pentru a afla mai multe, vizitați http://www.veeam.com sau urmăriți Veeam pe LinkedIn @veeam-software  și Twitter @veeam.