Natalia Mateuț, Raluca Tănase, Denisa Tănase, Ionuț Pitbull Atodiresei, Andreea Tonciu, Paula Chirilă și Andrei Ștefănescu sunt doar o parte din vedetele care s-au accidentat la Serifi de România.

Antrenamentele dure, probele dificile și misiunile extrem de solicitante și-au pus amprenta pe condiția fizică a vedetelor de la „Șerifi de România”. Așa se face că, deși au avut în permanență asistență medicală, vedetele s-au ales și cu accidentări la filmări.

  • Ai avut parte de accidente la filmări?

Natalia Mateuț: Am avut parte de un accident încă de la primul antrenament pe care l-am avut în curtea unității unde am stat cazați. Nu am fost echipată corespunzător și a trebuit să ne târâm prin nisip, în genunchi și în coate. M-am zgâriat serios la unul dintre genunchi, destul cât să îmi rămână un semn până în ziua de azi. Apoi am venit echipată complet la fiecare antrenament și nu am mai avut parte de vreun accident. În general am condiție fizică bună datorită antrenamentelor pe care le fac cu regularitate la sală.

Raluca Tănase: Chiar în prima săptămână, la primele antrenamente, m-am accidentat la picior, nu am știut că este atât de grav până a doua zi dimineața, când m-am trezit cu piciorul umflat și cu dureri. După o „plimbare” cu ambulanța și vizita la doctorul ortoped, am aflat că era o entorsă destul de serioasă. Medicul ar fi vrut ca eu să renunț la concurs, dar am ales că merg mai departe, nu-mi doream sub nicio formă să plec. Am făcut tratamentul, am purtat o orteză care mi-a susținut piciorul, am aplicat geluri pentru dureri, am luat pastile, care uneori îmi dădeau o stare de somnolență. Iar somnul este dușman în unitate, pentru că de multe ori ne trezeam noaptea pentru diverse misiuni, făceam plantoane, trebuia să fim extrem de atenți și ageri pentru a câștiga fiecare probă.

Denisa Tănase: Nu știu dacă a scăpat cineva neaccidentat în show-ul ăsta. Totul a fost pe bune. Antrenamentele, dintre cele mai grele. Cel mai mult ne accidentam la antrenamente: sărituri peste ziduri, mers târâș, obstacole. Apoi, probe în care fie ne accidentam, cădeam sau poate trebuia să ea cățărăm în copaci… Picioarele mele n-au avut nici în copilărie atâtea vânătăi, bube, zgârieturi și recunosc că am fost un copil dintre cei mai năzdrăvani. Când am ajuns acasă în prima permisie și a văzut mama fetele, una cu entorsă, cealaltă plină de răni pe picioare, s-a rugat de noi să nu ne mai ducem înapoi. J Noi, firi competitive și deja prinse de tot jocul ăsta, am luptat până la ultima picătură de energie pentru a rămâne în show cât mai mult. Cel mai urât accident a fost pentru mine, atunci când ne-am răsturnat cu barca la rafting. A fost un moment în care mă luptam cu apele învolburate să ies la suprafață.

Ionuț Pitbull Atodiresei: Eu am avut doar mici accidentări. M-am tăiat cu briceagul.

Andreea Tonciu: Eu mi-am luxat glezna la antrenamente.

Paula Chirilă: Ooooo, am avut multe! Am și chemat ambulanța la un moment dat. S-a întâmplat la niște antrenamente din unitate, care erau foarte grele și în timpul cărora m-am accidentat la genunchi, după niște sărituri peste bârne. De atunci am rămas cu niște probleme la un genunchi, la menisc probabil.

Andrei Ștefănescu: În timpul antrenamentelor a trebuit să sar un gard de beton, pe care am crezut că-l voi sări mai ușor, dar m-am înșelat și m-am lovit foarte tare la tibie, ceea ce mi-a îngreunat de multe ori filmările. M-am ales cu o umflătură care a ținut aproape trei luni. În rest, sigur că m-am tot lovit, zgâriat și am făcut multe alte julituri, ca de altfel toți concurentii prezenți.

bambi ranitebambicrblnatalia mateut  inotvedete - serifi de romania