Sâmbătă după-amiază, cele nouă perechi de vedete care au acceptat provocarea Asia Express și-au luat bagajele și au pornit cu multe emoții spre Drumul Împăraților.

Dacă în anii trecuți, concurenții plecau spre destinație cu avionul, de data aceasta, vedetele au plecat din Piața Revoluției, din București, cu un autocar inscripționat cu logo-ul celui mai dur reality-show. Rudele sau prietenii vedetelor le-au fost alături pentru a le transmite ultimele gânduri înainte de cursă, precum și fanii show-ului, care s-au strâns într-un număr foarte mare pentru a-și încuraja preferații. Lidia Buble a venit însoțită de fina sa, Adriana Trandafir a fost susținută de soțul său, iar Ruby, concurentă în sezonul 2 al show-ului, le-a fost alături lui Connect-R și Shift, preferații săi din acest sezon. Dornică să retrăiască aventura celui mai dur reality-show, Ruby a vrut să intre în cala autocarului și să pornească, la rândul ei, pe Drumul Împăraților.

Pe drum, emoțiile au fost puse la păstrare, iar relaxarea și voia bună au transformat cursa cu autocarul către prima destinație din sezonul 4 Asia Express într-o experiență de tabără. Vedetele au cântat, au dansat, au făcut dedicații, au spus poezii sau au interpretat parodii, până în momentul în care oboseala i-a răpus. Pentru a se bucura de ultimele clipe de liniște înainte de cea mai dură competiție, toți au ales să se odihnească pe final și să își încarce bateriile pentru aventura vieții lor.

Cursa sezonului 4 Asia Express va porni din Turcia, va continua cu Georgia, Azerbaidjan și alte destinații surpriză. Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.