Sâmbătă seara, la Antena 1, continuă jocul fascinant al transformărilor. Primul moment special al show-ului “Te cunosc de undeva!” îl va avea ca protagonist pe Kamara, de la Alb Negru, care va urca pe scenă alături de Jackpot-ul primit la ruletă săptămâna trecută. Astfel, el va cânta alături de CRBL cel mai recent hit al acestuia.

La Momentul de familie, Andrei Ștefănescu, celălalt component al trupei Alb Negru, va apărea pentru prima oară într-o emisiune de televiziune alături de iubita sa, Antonia, studentă la Jurnalism. Cei doi vor interpreta o piesă din musicalul de mare succes “Grease”, transformați în Olivia Newton John și John Travolta.

În concursul transformărilor de sâmbătă, Liviu Vârciu va cânta cu taraful și va face o demonstrație la acordeon, imitându-l pe celebrul lăutar Fărâmiță Lambru, cu al său cântec “Inel, Inel de aur”. Oana Sîrbu va fi Donna Summer și va interpreta unul dintre cele mai premiate hituri disco ale tuturor timpurilor, “Hot Stuff”, iar Cezar Ouatu va realiza o transformare de colecție în Robbie Williams.

Daniel Iordăchioae, desculț și cu chitara în brațe, îl va imita pe legendarul John Lennon cu a sa celebră piesă “Give Peace a Chance”, Lidia Buble va deveni pentru o seară cântăreața de muzică populară Niculina Stoican, iar Alina Eremia se va transforma în excentrica Cyndi Lauper.

Raluca și Denisa Tănase, de la Bambi, și-au luat foarte în serios personajele din această seară, Shakira și Rihanna, și au pregătit un moment senzual și plin de curaj. Cele două surori de la Bambi vor fi imitate în această ediție de  colegii lor, Andrei și Kamara, de la Alb Negru.

Andrei Ștefănescu de la Alb Negru va cânta pentru prima oară împreună cu iubita sa, Antonia Alexandra, studentă la Facultatea de Jurnalism. Cei doi vor interpreta o piesă din musicalul de mare succes “Grease”, transformați în Olivia Newton John și John Travolta.

“Este pentru prima oară când apărem împreună într-o emisiune de televiziune și pentru prima oară când cântăm împreună, iar Antonia a avut mari emoții… Am muncit multe zile pentru momentul acesta”, ne-a povestit Andrei.

andrei si iubita

Mai sexy și senzuale ca niciodată vor fi sâmbătă, 21 martie, la “Te cunosc de undeva!”, Raluca și Denisa Tănase de la Bambi, când se vor transforma în Shakira și Rihanna.

“Ne-a fost foarte rușine… Pentru că noi n-am mai apărut până acum într-o asemenea postură. Dar am încercat să ne facem treaba cât de bine am putut, pentru că Aradits avea mari așteptări de la noi”, ne-a povestit Denisa.

“La un moment dat, a trebuit să fac mișcarea aceea cu spatele… și aveam de ales dacă să arăt posteriorul spre juriu sau spre colegii de la canapea. Am ales colegii, pentru că suntem o familie și ne permitem. Cum ne-am șicanat după, nu mai are sens să povestesc”, mai spune Denisa, amuzată.

bambi - senzuale

Cine va fi câștigătorul acestei ediții, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 21 martie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”.