La Diflora, suntem profund implicați în procesul de reciclare și ne dedicăm eforturilor pentru a schimba percepția asupra materialelor reciclabile. Considerăm că acestea nu sunt doar deșeuri, ci materiale valoroase care pot alimenta viitori producători și, în același timp, proteja mediul înconjurător.

Cum se încadrează reciclarea în lanțul de aprovizionare al procesului de producție, conform viziunii Diflora?

Reciclarea reprezintă o verigă esențială în lanțul de aprovizionare al oricărui proces de producție. Suntem conștienți că resursele finite ale planetei noastre trebuie utilizate cu responsabilitate, așa că ne focusăm constant pe optimizarea procesului nostru de reciclare a materialelor feroase și nefereoase, contribuind astfel la un ciclu sustenabil al resurselor.

 

Cum contribuie Diflora la reciclarea paleților de lemn și care sunt beneficiile acestui serviciu?

Diflora se implică activ în colectarea și comercializarea paletilor de lemn, oferind un serviciu care nu doar economisește bani, ci și contribuie la eliberarea spațiului blocat și păstrarea resurselor naturale. Prin trierea atentă a paletilor, garantăm o reciclare eficientă, iar la cerere, oferim și serviciul de transport pentru colectare și reciclare.

 

Care sunt tipurile de paleți de lemn colectați de Diflora și cum aceștia contribuie la sustenabilitate?

Diflora colectează o varietate de paleți de lemn, inclusiv Europaleți cal I și cal II, paleți noi sau folosiți, tip Euro 1200×800, paleți Non-Euro, industriali 1200×1200 / 1000×1200, jumătăți 600×800, paleți marcați sau nemarcați.

 Această diversitate în colectarea și reciclarea paletilor de lemn contribuie semnificativ la sustenabilitate, minimizând risipa și având un impact pozitiv asupra mediului înconjurător.

 

Valorificarea paletilor de lemn este un pas semnificativ către sustenabilitate și protejarea mediului înconjurător. Diflora, cu experiența sa extinsă și angajamentul său față de clienți și mediu, este un partener de încredere în acest proces.

Pentru clienții persoane fizice și juridice din Maramureș, serviciile noastre nu doar economisesc resurse financiare, dar contribuie și la construirea unui viitor mai durabil.

Prin reciclarea paletilor de lemn, nu doar că transformăm deșeurile în resurse valoroase, ci și ne asigurăm că lasăm o amprentă ecologică mai mică pentru generațiile viitoare.