Valeriu Furtună, student în anul I la Facutlatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa, este cel mai tânăr Preşedinte de Organizaţie din România. În urmă cu opt luni de zile, a ales să se alăture celui mai ambiţios proiect care reuneşte tinerii din România dornici de implicare pentru a-şi putea pune în practică ideile inovatoare despre ţară.

În 2017, cu o lună de zile înainte de a susţine examenul de Bacaluareat, Valeriu Furtună a reuşit o performanţă greu de egalat pentru un tânăr de vârsta lui. La doar 19 ani, a devenit cel mai tânăr Preşedinte de Organizaţie din România.

Dornic de a face ceva încă de la frageda vârstă de 19 ani, pentru oraşul în care s-a născut dar şi pentru ţara sa, Valeriu Furtună s-a alăturat echipei PNR.

„Am aflat despre Noua Românie de la un prieten, Claudiu Dumitrache. Postase un link pe facebook și am intrat să văd despre ce este vorba. Mi a plăcut ce am citit despre acest proiect. Ce m-a determinat să mă înscriu în PNR? Am să răspund foarte sincer: puritatea oamenilor implicați în acest proiect. Este ceva diferit, ce nu poate fi lăsat deoparte, acest proiect este șansa fiecărui om din societate de a lua parte la schimbarea și dezvoltarea propriei țări„, a declarat Valeriu Furtună pentru recentnews.ro.

Implicarea de care a dat dovadă încă de la început şi faptul că a fost dornic de a face cât mai multe lucruri, Valeriu a fost numit în luna iunie 2017, Preşedintele Organizaţiei PNR Tulcea. O lună mai târziu, pentru faptul că a pus umărul la înfiinţarea organizaţiei la Tulcea, Valeriu a fost desemnat Preşedintele de Organizaţie al lunii iunie 2017.

„Nu mă consider special. Cred că orice persoană putea ajunge președinte al PNR Tulcea, doar că eu am vrut să mă implic și am fost în momentul potrivit. Fiind cea mai tânără persoană în acestă poziție mă disciplinează, mă face responsabil de anumite lucruri iar asta cred eu că este un lucru bun pentru mine. Recunosc că nu știu foarte multe lucruri, dar îmi doresc să mă dezvolt continuu alături de acest partid și știu că dacă am să continui așa, totul va merge spre bine. Îmi doresc în primul rând să dezvolt Organizația locală, să pornesc activitatea alături de echipa din care fac parte și să ne afirmăm din ce în ce mai mult în politică locală şi chiar și pe plan național”, a declarat tânărul Preşedinte.

Ce le transmiţi tinerilor din România care îşi doresc o schimbare? De ce să vină în PNR?

valeriu furtuna - trofeu„Prin acest proiect, tinerii au şansa să îşi pună în practică ideile şi să îşi exprime liber opniiile. Au şansa unică de a învăţa ce înseamnă responsabilitatea unei decizii politice şi care sunt consecinţele. Îndemn toţi tinerii din România să vină alături de noi în PNR pentru că doar de noi depinde schimbarea în bine a ţării noastre„, a precizat Valeriu Furntună.

Dacă îţi doreşti să fii coleg de proiect cu Valeriu Furtună şi cu alţi tineri din Noua Românie, te poţi înscrie pe site-ul oficial, dar cu condiţia să ai vârsta minimă de 18 ani.PNR este cel mai modern partid din România. Înscrierea se face doar online pe site-ul oficial, iar cotizația se achită doar prin bancă, o dovadă de transparență totală.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.