Valentina Pelinel are din nou un zâmbet de invidiat, grație stomatologului artist, Valentin Răducanu. 

Valentina Pelinel ar de azi o dantură de zile mari, care o face să zâmbească încrezător și fără rețineri, asemeni unui star de la Hollywood.

Valentina Pelinel, deși avea o dantură bună, a ales să se lase pe mâna stomatologului Valentin Răducanu care i-a înlocuit fațetele vechi de 15 ani, cu unele de ultimă generație.

Noile fațete, care au costat 5000 de euro, își merită toți banii. Nu îi distrug dinții și în plus arată aproape natural, grație materialelor din care sunt confecționate.

”Eu zâmbesc adesea şi din tot sufletul. Sunt o fire optimistă şi găsesc ceva bun in orice. Pentru un zâmbet ca al meu, în meseria mea, e nevoie şi de o dantură îngrijită. Am hotărât să îmi schimb faţetele dentare în România, după 15 ani. Domnul doctor Valentin Răducanu e artist şi mă bucur să îl avem în ţară, cu toate că a lucrat şi în Canada, Monaco şi America. Mulţi pacienţi din străinătate vin în ţară doar pentru a-şi rezolva problemele dentare, fie de natură estetică, fie de natură medicală. Valentin are grijă şi de dantura mamei mele. Încă o dovadă ca avem doctori foarte buni în ţară şi totuşi majoritatea celor care îşi permit, dau fuga în străinătate, unde costurile sunt mai mari. Eu sunt încântată de rezultat!„, a declarat Valentina Pelinel.

Supranumit stomatologul vedetelor, Valentin Răducanu practică la cabinetul stomatologic Dental 1, prețuri extrem de accesibile, chiar și pentru românul de rând.