Orice călătorie este o experiență plăcută cu Ika turism. Indiferent de locația în care clienții doresc să ajungă, această companie le asigură cele mai bune condiții de transport și cazare, la prețuri extrem de avantajoase.

Locurile care pot fi vizitate sunt nenumărate, fiecare dintre acestea fiind atracții turistice ce cu siguranță vor uimi orice vizitator. În funcție de locație, pe site-ul companiei ikaturism.ro sunt disponibile diverse oferte, la prețuri avantajoase de care pot profita toți cei interesați.

Thailanda este o țară bogată în frumuseți naturale și se numără printre cele mai vizitate locuri din Europa.

  • Insulele Phi Phi – situate între Insula Phuket și vestul Strâmtorii Malacca, acestea sunt unele dintre cele mai îndrăgite atracții turistice. În mod deosebit, Insula Phi Phi Don este cea mai dorită, pentru că are o întindere mai mare și este mai populată. Aici pot fi observate mai îndeaproape cultura și obiceiurile localnicilor și, de asemenea, se pot gusta cele mai savuroase bucate.

Insula KOH Phi Phi Don reprezintă una dintre principalele atracții turistice. Acest lucru se datorează faptului că turiștii au posibilități numeroase de a se relaxa sau de a se distra. Locul este deosebit prin faptul că cei de naționalități diferite care ajung acolo pot experimenta lucruri noi, cum ar fi plimbările cu taxi boat-ul ori cu un catamaran, sau pot alege să se cazeze la un boat hotel.

În anul 2000 aceste insule au devenit renumite pentru că pe una dintre acestea, și anume Phi Phi Leh, a fost filmată o scenă din filmul ”The Beach”, în care joacă Leonardo DiCaprio.

De exemplu, prețul unui sejur în Phuket și Phi Phi pe ikaturism.ro este de 1095 € și include servicii complete. În acest tarif sunt incluse taxele pentru transport, transferul de la aeroport, cazarea și micul dejun. Plata se poate face numai cu cardul.

  • Pattaya – este o locație extraordinar de deosebită în care foarte mulți visează să ajungă. Nicio vacanta Thailanda nu ar fi completă dacă nu ar fi vizitate atracții turistice precum Satul Elefanților, parcul subacvatic, grădina tropicală Nong Nooch, templul adevărului sau plaja din Pattaya.

Insulele off-shore din orășelul thailandez Pattaya reprezintă alegerea ideală pentru cei care iubesc oceanul și doresc să fie cât mai aproape de el. Acestea constituie o destinație sublimă , locurile fiind acoperite de plaje superbe scăldate de cele mai limpezi ape.

Ambarcațiunile coloniale de inspirație olandeză sunt perfecte pentru expedițiile către insulele din larg. Informațiile privitoare la sejur sunt afișate online pe site-ul ikaturism.ro, precum și prețul și datele necesare.

Ika turism își dorește ca fiecare persoană sa aibă parte de o vacanță de vis în locuri superbe, de neuitat, de aceea pune la dispoziția tuturor cele mai bune oferte. Acestea includ o serie de servicii (cazare, taxe aeroport, transport, mic dejun), în funcție de oferta care se solicită.

Oricine are posibilitatea de a pleca în vacanță într-un loc mai îndepărtat ar trebui să profite din plin de ofertele acestei companii, beneficiind astfel de un concediu de vis în cele mai exclusiviste locații din Thailanda.