Conceptul U Nights revine din 2 octombrie, în cluburile din România dar şi pe UTV! 

U Nights nu este doar o emisiune TV, este înainte de toate un concept de party care se desfăşoară în cele mai selecte cluburi din România şi nu numai, în acelaşi timp evenimentele fiind înregistrate şi difuzate pe UTV şi UTV HD în fiecare joi seară la ora 23 şi în reluare luni la aceeaşi oră.

După experienţa primilor 3 ani, U Nights a urcat la nivelul de brand premium de petreceri, şi în acest nou sezon pregăteşte evenimente tematice unice, în premieră în cluburile din România.

Echipa Imagen Productions care se află în spatele întregului proiect l-a invitat pe celebrul specialist Luciano Sultan, care vine direct de la Ibiza, să se ocupe de efectele speciale de care vă veţi bucura în cadrul show-urilor.

Printre efectele speciale, roboţi şi alţi monştri mecanici, gazda şi sufletul petrecerii va fi Andrei Dumitriu, însoţit de cele două VJite simbol UTV – Liza Sabău şi Mihaela Cozmolici.

După fiecare petrecere U Nights, veţi putea retrăi experienţa pe UTV şi UTV HD în cadrul emisiunii U Nights Joia următoare evenimentului, de la ora 23:00 şi în reluare Luni, aceeaşi ora.

U Nights 1U Nights 3