După o perioadă îndelungată de muncă, stres și griji, vara este sezonul în care toată lumea își dorește să se bucure de vremea însorită, temperaturile ridicate și destinațiile care mai de care mai exotice, în care să se relaxeze, implicit deconecteze.

În ultimii ani, tot mai mulți români sunt atrași de ofertele tentante pe care le prezintă agențiile de turism, motiv pentru care se îndreaptă spre destinații de concediu în care au parte de lux, zone ce se remarcă prin frumusețea pe care o prezintă și descoperă oameni deosebiți.

Din rândul agențiilor de turism cu oferte foarte atractive se remarcă ikaturism.ro. Aceasta este recunoscută pentru numeroasele destinații pe care le prezintă în lista de oferte, serviciile diverse pe care le asigură și, nu în ultimul rând, prețurile rentabile și potrivite pentru buzunarul oricărei persoane care își dorește clipe minunate și o vacanță de neuitat.

Este foarte important ca după un astfel de concediu petrecut în destinații celebre și vestite pentru peisajul oferit, să rămână doar amintiri vii, mereu plăcute și care să poată fi împărtășite întotdeauna cu mare drag. Ei bine, pentru ca toate acestea lucruri să se concretizeze e nevoie de mai mult decât o ofertă tentantă și un preț avantajos, e nevoie de o atenție deosebită asupra tuturor detaliilor, indiferent că sunt mai mari sau mai mici.

Având în vedere aceste aspecte, ikaturism.ro se remarcă prin calitatea și profesionalismul desăvărșit cu care își întâmpină clienții și care îi însoțește pe aceștia pentru toată durata călătoriei respective. Cel mai bun exemplu e dovedit chiar de gama completă de servicii pe care le prezintă pe site-ul companiei. Să vedem așadar, care este una dintre cele mai dorite destinații pentru vacanță oferite de ikaturism.ro.

Thailanda – raiul turiștilor dornici de aventură

Fiind una dintre cele mai renumite destinații turistice, Thailanda va reuși să ofere clipe minunate tuturor celor ce-i vor călca pragul. Cu o bogată cultură și peisaje desprinse parcă din cele mai frumoase povești, Thailanda este una din cele mai dorite destinații de către români, cu toate că distanța nu este una tocmai mică, fiind de aproximativ 8000 km.

Analizând oferta prezentată pe site-ul ikaturism.ro, un sejur Thailanda de 7 nopți pleacă de la suma de doar 730 de euro. În cadrul acestui preț este asigurat biletul de avion dus-întors, taxele de aeroport, transferurile necesare pentru aeroporturi, precum și cazarea, respectiv micul-dejun în locații elegante și care excelează ca dotări.

Ce trebuie să asigure o agenție de turism serioasă?

Având în vedere că sunt foarte multe agenții de turism pe piață, concurența este una aprigă, iar cele care au succes sunt cele care își respectă pe deplin iubitorii de excursii și le oferă acestora cele mai bune condiții și un raport excelent între calitate și preț.

Probabil unul dintre cele mai importante aspect pe care trebuie să le ofere o agenție de turism este siguranța și încrederea. Orice persoană își dorește ca într-o astfel de excursie să scape de griji, să se deconecteze și să se bucure pe deplin de timpul petrecut în locația respectivă, motiv pentru care nu trebuie să se gândească la condițiile de transport, la cazare și la calitatea acestora. Acesta este și rolul unei astfel de agenții, să faciliteze și să ușureze cât se poate de mult aceste deplasări, detalii ce sunt respectate și îndeplinite cu succes de către ikaturism.ro.