Cea de a II-a ediţie a aventurii urbane transpuse într-un eveniment sportiv unic, URBATLON, vine cu noi surprize pentru toţi cei care doresc să aibă parte de câteva ore de mişcare şi distracţie. La Arena Naţională sutele de participanţii înscrişi în cursa cu obstacole se vor bucura de un cocktail sportiv plin de adrenalină, pe ritmurile ultimelor hituri ale verii!

URBATLON 2015 va începe pe 20 iunie, la ora 10:00, iar la start se vor alinia membrii a peste 20 echipe ale companiilor din ţară ce încurajează un stil de viaţă activ, dar şi ale diferitelor cluburilor sportive din Bucureşti, pentru o defilare demnă de olimpiadă. Lor li se vor alătura toţi pasionaţii de mişcare prezenţi la eveniment pentru a porni apoi în cursă. Provocarea celei de a II-a ediţii a URBATLON este de a alerga pe un traseu de 5 kilometri şi de a trece prin 9 probe de foc gândite să vă provoace corpul, mintea, dar şi spiritul.

Startul în cursă se va da de pe aleea principală din faţa intrării în Arena Naţională, iar participanţii vor avea de parcurs traseul trecând prin probele:  Warm-up check-în by eJobs, Labirintul by DPD, Power tunnel by World Class România, Atlantis la înălţime by Atlantis Fitness & Lifestyle, Asaltul Arenei by MPG, Jump & fun cu Toortitzi, Blocaj în trafic by Kiss FM, Piramidă by BCR şi vor încheia cursa cu proba surpriză Happy Moves by Coca-Cola.

Provocarea la mişcare începe cu o porţiune de alergare şi slalom cu viraje strânse, unde se cere rapiditate şi abilitate în spiritul eJobs.

Urmează un labirint unde orientarea în spaţiu va fi utilă pentru a duce pachetul DPD la destinaţie, cu ceva provocări pe parcurs.

Apoi, toată lumea va fi energizată cu super probele de fitness puse la cale de specialiştii World Class România.

Odată depăşite aceste prime obstacole, concurenţii vor trebui să dea testul agilitate în legănare pe celebrele monkey bârş unde vor fi încurajaţi de membrii echipei Atlantis Fitness &Lifestyle.

Toate acestea pregătesc parcurgerea inelului interior al Arenei Naţionale cu o tură rapidă de scări şi multe zâmbete pentru imortalizarea momentului.

Cu energie pozitivă, pus pe distracţie şi cu multă determinare, elefantul Manole vă provoca pe toţi sportivii la proba Jump & Fun cu Toortitzi, unde îi aşteaptă salturi sprintene, cu alte porţii de distracţie.

Urmează un serios blocaj în trafic, unde se da examenul de escalare cu ritm în stilul Kiss FM, că apoi să continue sesiunea de căţărare petru descoperirea misterului Piramidei by BCR.

Odată trecute aceste obstacole, concurenţii vor deveni protagoniştii jocurilor pe calculator din copilărie, care sunt transpuse în realitate la proba Happy Move by Coca-Cola. La final, toţi se vor îndrepta victorioşi spre Finish unde îi aşteaptă o baie de spumă răcoritoare pentru un adevărat final… spumos!

Evenimentul URBATLON 2015 beneficiază de susţinerea a numeroşi ambasadori sportivi – http://www.urbatlon.ro/category/speakers/, care ne ajută să promovăm mesajul că sportul este accesibil oricui, este plăcut şi distractiv şi poate fi practicat de oricine la orice vârstă.

Gabriela Szabo – multiplă campioană olimpică şi mondială la atletism, celebrul antrenor emerit Zsolt Gyongyossy, Mihai Covaliu – campion olimpic şi mondial la scrima, Roxana Borha şi Elena Meroniac – campioane europene şi mondiale la caiac, Răzvan Jugănaru – multiplu campion naţional la Ciclocros, MTB şi Velodrom, Andreea Pavel – campioană naţională la atletism şi personal training manager la World Class România, Alexandru Marcu – antrenor de Fitness şi manager în Departamentul de Personal Training, World Class România, Horaţiu Dumitrescu – multiplu campion naţional şi internaţional la triplusalt şi manager al clubului Atlantis Fitness & Lifestyle, Călin Novacescu – antrenor de Taekwondo şi de Fitness, actor şi cascador, Kallina Vişoiu – multiplă campioană naţională la pentatlon modern şi nataţie, Nicolae Stoian – sensei 3 DAN şi multiplu campion european şi internaţional la Karate Kyokushin.