Holul este cartea de vizită a unei locuințe, fiind încăperea care face o primă impresie celor care ne calcă pragul. În acest context este necesar ca acesta să fie amenajat corespunzător, cu bun gust și să ofere designul potrivit în concordanță cu locuința.

Mobila de hol este compusă în general din cuiere și pantofare. Este inestetic ca zecile de perechi de  încălțăminte să fie înșirate una lângă alta, ocupând un spațiu destul de mare. Din acest motiv gama de pantofare de la Unic Spot este variată și se pliază pe dorințele celor care pun un accent deosebit în ceea ce privește amenajarea holului.

Criterii de amenajare a unui hol

Atunci când dorim să amenajăm un hol este necesar să ținem cont de câteva aspecte destul de importante. În primul rând dimensiunea unui hol este cea care va da startul imaginației cu privire la amenajarea lui.

Este bine în general, atunci când doriți să vă cumpărați un pantofar, un cuier sau oricare altă piesă de mobilier destinată holului, să știți ce dimensiuni au. Astfel veți evita să vă confruntați cu situația în care nu se potrivesc, în sensul în care ocupă un spațiu prea mare, dând impresia de o încăpere întunecată și aglomerată, holul fiind de dimensiuni mici.

În acest context, o atenție trebuie să acordați și culorilor pe care le alegeți, astfel, pentru un hol de dimensiuni mai mici este recomandată o mobilă deschisă la culoare, pentru a lumina încăperea și pentru a mări vizual. Eshopul Unic Spot are variante care se pliază pe toate dorințele. Acestea sunt aspectele pe care ar trebui să le aveți în vedere atunci când alegeți produsele din categoria de cuiere si pantofare.

Dacă spațiul holului este destul de permisiv, este mai ușor de decorat, însă mobila trebuie aleasă din nou cu atenție. În primul rând, obiectele de mobilier pentru holurile de dimensiuni mai mari trebuie să fie direct proporționale cu acel spațiu. Aici se recomandă un dressing de dimensiuni mari, un dulap înalt care include un cuier și un  pantofar încăpător, care pot fi găsite la Unic Spot.

O altă recomandare este ca piesele de mobilier să conțină un sistem de închidere pentru a obține o încăpere cât mai ordonată și mai aerisită. Puteți adăuga și niște tablouri în contrast cu mobilierul pentru ca holul să arate stilat și elegant în același timp.

La magazinul online Unic Spot aveți o gama largă și versatilă de produse destinate amenajării locuinței de unde vă puteți alege cuiere sau pantofare exact pentru gusturile și preferințele pe care le aveți.

Pantofar Jesolo cu două sertare stejar alb

Acest tip de pantofar de la Unic Spot este perfect pentru spațiile mai mici din apartamente, spre exemplu. Conține 3 sertare încăpătoare, care oferă spațiu suficient pentru încălțămintea pe care o aveți. Are un sistem de închidere, ceea ce oferă eleganță și senzația unui spațiu încăpător, mai ales dacă este și de o culoare deschisă.

Set mobilier hol Filio stejar alb

Acest set conține un cuier cu 6 agățătoare, o oglindă, un raft și o comodă pentru pantofi. Este setul excelent pentru că are toate spațiile de depozitare, ceea ce ajută la o mai bună organizare a lucrurilor de pe hol.

Așadar, cu Unic Spot îți poți decora holul pentru a arăta cât mai elegant și mai unicat. Pentru mai multe informații cu privire la gama de produse le puteți găsi în cadrul paginii unicspot.ro sau la adresa de e-mail comenzi@unicspot.com.