Poți găsi orice produs cauți într-un magazin din mediul online. Cel mai complicat lucru este alegerea. De unde poți știi exact ce să cumperi când sunt atât de multe opțiuni? Când vine vorba despre produsele de papetărie, mediul online poate juca feste.

Ca în toate cazurile, calitatea este ceea ce trebuie să vizezi prima dată. Calitatea hârtiei, a caietelor, a agendelor, a altor accesorii de birotică, precum instrumentele de scris și chiar a rechizitelor școlare este greu de determinat. Cred că și tu te-ai confruntat cu acest impas. Am observat că site-urile nu oferă suficient de multe informații pentru acest gen de produse și uneori avem la dispoziție doar numele produsului și, în cel mai fericit caz, dimensiunea acestuia, însă nu este suficient pentru a răspunde necesităților noastre.

Am survolat îndeajuns internetul, am trecut prin dezamăgiri și imposibilitatea de a mă decide să cumpăr un produs deoarece nu aveam destule informații. Într-un final am găsit un site foarte promițător, bine organizat, care oferă descrieri ample despre produsele pe care le comercializează. Este vorba despre librăria online Antic ExLibris, care se găsește, de altfel, și în format fizic, având două magazine pe Str. Doamnei 23-25 și pe Gabroveni 61, în București.

Cu o prezentare coerentă și o platformă ușor de folosit, Antic ExLibris este locul ideal de unde poți procura articole de papetărie online și nu numai, aceștia fiind specializați pe vânzarea de carte engleză; iar dacă ești în căutare de un design aparte pentru obiectele pe care le folosești zilnic la lucru și acasă, ai venit în locul potrivit. Am descoperit că estetica accesoriilor de birou sau a agendelor mă determină, cumva, să fiu mai productivă. Este un altfel de sentiment când te așezi la lucru și ești înconjurat/ă de obiecte care fac plăcere privirii, devin tentante și utilizarea lor este plăcută. Să ne gândim la un jurnal legat elegant cu piele ecologică sau cu un design atractiv, plăcut atingerii tactile și simțului vizual. Un astfel de jurnal parcă cere să îți așterni gândurile pe filele sale satinate. Cu totul diferit este când folosești un caiet dictando, simplu și anost, căruia deja i s-au desprins 2 capse.

Ce fel de produse de papetărie poți găsi online?   

            Ofertele de articole de papetărie de la comercianții online diferă cu mici variațiuni. La Antic ExLibris veți regăsi o gamă generoasă de produse tip papetărie, cum ar fi:

  • Accesoriile de birou
  • Căni și decorațiuni
  • Felicitări și cărți poștale în engleză
  • Sticky notes și memory notes
  • Pungi de cadou și plase
  • Instrumente de scris, șters și desenat
  • Articole de Crăciun

În întregirea acestei categorii se adaugă și ampla lor colecție de jurnale, agende și albume foto! Cel mai bun lucru la Antic ExLibris este faptul că ei operează după o politică de discount store, de aceea puteți găsi produse incredibile la un raport excelent calitate-preț.

Vorbind despre prețuri accesibile, care credeți că este cel mai scump articol într-o librărie? Felicitările, bine-înțeles, iar acestea nu ar trebui să lipsească din serviciile noastre de galanterie. Nu se mai oferă felicitări în preajma evenimentelor importante din viața celor dragi și nici noi nu mai primim felicitări. Nu cred că sufăr de o nostalgie conservatoare, însă, este un gest de foarte mare rafinament și tandrețe să oferi o felicitare cuiva special. Nu am înțeles niciodată de ce prețurile felicitărilor au devenit ridicol de ridicate. Antic ExLibris rămâne singurul loc în care felicitările și cărțile poștale au un preț justificabil și nu numai. Aici puteți găsi o varietate de design-uri atractive și moderne, cu mesaje în limba engleză, puteți găsi chiar felicitări și vederi cu reproduceri după marile opere de artă care au rămas în istorie, iar prețurile sunt efectiv un fleac! Convingeți-vă singuri!