Ziua micutului vine la pachet cu emotii amestecate: bucurie, agitatie, griji. Bineinteles, ne dorim o petrecere de neuitat si distractiva pentru fiecare prag nou pe care il trece copilul.  Multe chiote de bucurie, agitatie si prieteni de joaca.

Imi amintesc cu placere cum imi asteptam fiecare petrecere cu zambetul pe buze, abia asteptand sa vad casa decorata si sa gust din bunatatile preparate special pentru mine si prietenii mei, insa imi amintesc si ca din prea multa energie intervenea plictisul, urmat de nazuri si  of-uri.

Sunt multe locuri pe care am avut ocazia sa le vad in zilele de petrecere cand eram mica, insa acum ma gandesc ca mi-as fi dorit sa imi petrec o zi de nastere in Villa HePa.

Poate si pentru ca imi place sa citesc de mica si am avut mereu o viziune romantiata a gradinilor mari, cu alei pietruite, cu saloane imbracate modern, dar decorate vesel cu prilejul unei sarbatori. De bunatati delicioase, de te lingi pe degete, facute special pentru copilul din tine, nu mai zic! Sigur, nu se compara vreun tort cu tortul facut de mama, dar merg si mici sacrifici.

De ce as alege Villa HePa acum, daca stau sa ma gandesc? Pentru ca e imprejmuita poetic de un peisaj montan de vis, pentru ca are capacitatea de primire a 52 de persoane in saloanele sale elegante si pentru ca are un etaj intreg dedicat copiilor, denumit sugestiv “gradinita HePa” – cu tot ce este necesar unui copil sa se poata distra.

Un alt aspect este locul in care a fost construita. Cand eram mica imi placea enorm sa cunosc lucruri noi si sa invat lucruri interesante si amuzante. Oricum, ce mod mai bun de a ajuta copiii sa mai piarda energie daca nu plimbandu-i prin locuri interesante,? Oricum, mancarea  intra mai bine dupa o mica excursie si de ce nu, daca mancarea este servita de cele mai bune restaurante din Brasov ?

Pe langa istoria impresionanta a Villei HePa, fosta casa Hesshaimer, regasim in cartierul Dirste din Brasov:  Fabrica de bere “Aurora”, Biserica Sfanta Treime – monument istoric construit in secolul al XVIII-lea, Troita de pe dealul Pleasa, precum si Lacul Noua si un parc de distractii.

Fata de petrecerile in care copiii regasesc distractia in jurul a catorva jocuri, ca apoi sa guste putin prea mult din diverse bunatati. O petrecere la Villa HePa inseamna deopotriva distractie, lucruri interesante si amuzante de invatat. Pentru parintii putin epuizati si fericiti nu va faceti griji, barul si catering-ul sunt incluse in pretul inchirierii.

Villa HePa este deschisa exclusiv evenimentelor, de orice tip:

  • Evenimente corporate:
    – evenimente dedicate clientilor;
    – evenimente de sezon;
    – aniversari;
    – lansari de produs;
    – vernisaje;
    – o cina privata cu partenerii de afaceri alaturi de familii si copii.
  • Evenimente de familie:
    – zile de nastere atat pentru copii cat si pentru adulti;
    – un mic botez;
    – un carnaval pentru mici si mari

Durata unui eveniment poate fi incadrata intre 3 si 12 ore.

Pentru reusita evenimentului tau, Villa HePa pune la dispozitie: bar si catering  (furnizori fiind unele dintre cele mai bune restaurante din Brasov), decoratiuni, aranjamente florale si o echipa profesionista de organizare de evenimente.

Ii puteti contacta pe cei de la Villa HePa

http://hepa.ro/vila-hepa/

TELEFON

0723142132

Si o gasiti la adresa:

Brasov

Str. Lacurilor nr.35