Unul dintre primele gânduri pe care le au de obicei oamenii când vine vorba de un credit este că banca va avea nevoie să afle venitul lunar. În majoritatea cazurilor va fi necesară o adeverință de venit și uneori chiar și alte documente care dovedesc câștigurile încasate lunar. O mulțime de documente pe care trebuie să le adăugați în dosarul de credit. Vă doriți un credit care să vă scape de toate aceste complicații? Atunci optați pentru un credit fără adeverință de venit.

Chiar există credite fără adeverință de venit? Da, există și sunt mult mai rapid de obținut, puteți avea banii în contul dvs. în aceeași zi în care depuneți cererea, chiar și la 15 minute după aprobarea acesteia, în funcție de tipul de credit ales. Procesul de obținere este mult simplificat, nu sunt necesare atât de multe documente și economisiți timp.

Aceste credite sunt oferite de către instituțiile financiare nebancare (pe scurt IFN) și sunt o alternativă mult mai rapidă și comodă a împrumuturilor bancare (care se obțin greu și necesită un teanc de documente). În funcție de suma de care aveți nevoie, aceste instituții pun la dispoziție două tipuri de credite: credite pe termen scurt și credite în rate.

În cazul în care aveți nevoie de o sumă mică de până în 3.000 lei puteți opta pentru creditele rapide online. Banii intră în contul dvs. în 15 minute de la aprobarea cererii și nu este necesară adeverința de venit. Mai mult, există câteva IFN-uri care oferă aceste împrumuturi cu dobânda 0% dacă sunteți client nou, adică dacă este primul credit pe care îl luați de la acea instituție. Condiția este să rambursați împrumutul la termenul de plată stabilit. Puteți găsi o listă cu cele mai bune oferte ale acestor credite rapide online realizată de Rechin Financiar.

Dacă aveți nevoie de o sumă mai mare de 3.000 lei și doriți un credit în rate fără adeverință de venit, există multe opțiuni din care să alegeți. Ele se pot obține la fel de simplu precum creditele pe termen scurt, chiar în aceeași zi în care trimiteți cererea. Un alt avantaj al creditelor rapide în rate este că sunt mai ușor de plătit, având rate lunare, față de creditele pe termen scurt care trebuie să fie achitate integral la termenul stabilit.

Sunt aceste alternative ale produsului bancar sigure? Da, toate ofertele de credit din cele două liste sunt companii cu reputație bună care lucrează în conformitate cu legislația din România și la care se poate apela cu încredere.