Cand vine vorba despre cupluri, majoritatea oamenilor se gandesc ca relatiile devin mai monotone pe masura ce acestea avanseaza, dar asta probabil se intampla mai des pe vremea bunicilor, pentru ca in prezent exista tot mai multe metode prin care poti sa condimentezi o relatie, sa ii aduci mereu unAfla mai multe!

De cate ori sunt libera de Craciun sau de Paste si stau cu familia la masa, gandul imi zboara la cei care lucreaza ca noi sa ne bucuram impreuna. De cele mai multe ori aprovizionarea o fac cu o zi sau doua inainte de sarbatoare. Vanzatorii, casierele sunt frante deAfla mai multe!

In fiecare primavara incepe bataia de cap in satul meu dintre dealuri. Mai intai iesim sa curatim toate terenurile de resturile vegetale carora le gasim un loc de depozitare, in care sa putrezeasca. Apoi punem in pamant si daca ploua mult, ne trezim curand ca trebuie sa iesim la prasila.Afla mai multe!

Ma aflam intamplator in curtea unui spital, cand am vazut cum  personalul scoate un decedat din salon, sa il duca la morga. L-au scos pe un carucior care trancanea din toate incheieturile si parea sa se prabuseasca sub greutatea trupului neinsufletit care era invelit intr-un cearsaf patat. De sub cearsaf,Afla mai multe!

Sursă foto Freepik Încă de la primirea veștii îmbucurătoare că vor avea un copil, părinții încep să își facă deja griji pentru viitorul bebelușului. Bineînțeles, orice părinte își dorește ca pruncului său să nu îi lipsească nimic și să aibă parte de o educație potrivită care să îi ghideze pașiiAfla mai multe!

Inca din cele mai vechi timpuri, fiintele umane au cautat sa descopere proprietati de vindecare in pietre pretioase si metale. Beneficiile argintului pentru sanatate sunt uimitoare, si nu degeaba multe femei il prefera. Argintul este un metal versatil, asa ca poti cu usurinta purta inele de argint, bratari, cercei siAfla mai multe!

Proiectele Cartei Sustenabilității Dr. Oetker rulează deja la viteză maximă Dr. Oetker și-a asumat întotdeauna responsabilitatea și caută să mențină o activitate sustenabilă ca parte integrantă a ADN – ului său corporativ. Compania și-a unit acum obiectivele ambițioase de sustenabilitate în Carta Sustenabilității Dr. Oetker. Printre alte lucruri, Dr.Oetker doreșteAfla mai multe!

Dacă ai jucat vreodată la loto, ai mai urmărit rezultatele la televizor sau ai auzit de la prieteni, probabil ai observat că unii par să câștige constant în timp ce alții participă la extrageri loto de ani de zile fără niciun rezultat.   Loteriile sunt un joc de noroc laAfla mai multe!