Cand vine vorba despre cupluri, majoritatea oamenilor se gandesc ca relatiile devin mai monotone pe masura ce acestea avanseaza, dar asta probabil se intampla mai des pe vremea bunicilor, pentru ca in prezent exista tot mai multe metode prin care poti sa condimentezi o relatie, sa ii aduci mereu unAfla mai multe!

De cate ori sunt libera de Craciun sau de Paste si stau cu familia la masa, gandul imi zboara la cei care lucreaza ca noi sa ne bucuram impreuna. De cele mai multe ori aprovizionarea o fac cu o zi sau doua inainte de sarbatoare. Vanzatorii, casierele sunt frante deAfla mai multe!

In fiecare primavara incepe bataia de cap in satul meu dintre dealuri. Mai intai iesim sa curatim toate terenurile de resturile vegetale carora le gasim un loc de depozitare, in care sa putrezeasca. Apoi punem in pamant si daca ploua mult, ne trezim curand ca trebuie sa iesim la prasila.Afla mai multe!

Ma aflam intamplator in curtea unui spital, cand am vazut cum  personalul scoate un decedat din salon, sa il duca la morga. L-au scos pe un carucior care trancanea din toate incheieturile si parea sa se prabuseasca sub greutatea trupului neinsufletit care era invelit intr-un cearsaf patat. De sub cearsaf,Afla mai multe!

CEC Bank, instituția financiară cu cea mai lungă tradiție și cea mai extinsă rețea din România, lansează un produs nou, 100% digital, care permite oricărei persoane, din țară sau de oriunde s-ar afla în lume, să îi devină client. Astfel, CEC Bank ofera serviciul CEC_IN, prin care oricine poate săAfla mai multe!

Pregătirile pentru nuntă sunt în toi și ai impresia că totul este aproape pus la punct? Dacă ai găsit locația perfectă pentru petrecerea nunții, formația care să asigure spectacolul muzical și de lumini, dar și meniul cu care să surprinzi toți invitații ce urmează a fi prezenți la nuntă ta,Afla mai multe!