Un copil care aparticipat marţi seară la protestele de la Brăila, a fost bătut cu bestialitate de către jandarmi. Tânărul a fost limbat leşinat pe asfalt lângă o maşină de poliţie, într-o baltă de sţnge. În timp ce un tânăr încercă să îl trezească lovindu-l uşor peste faţă cu palma, un jandarm stă nepăsător lângă tânărul leşinat fără să-i acorde primul ajutor.

Imagini terifiante au fost filmate în urmă cu puţin timp la Brăila. Forţele de ordine au bătut un copil care ulterior a leşinat într-o baltă de sânge.

Un alt tânăr care a fost martor la incident a filmat cu telefonul mobil însă, un jandarm în loc să îi acorde primul ajutor copilului leşinat pe asfalt, s-a năpustit asupra celui care filma să-i ia telefonul. Acesta a continuat să filmeze şi pe înregistrare se aude cum este luat pe sus de jandarmi şi târât în dubă doar pentru că şi-a permis să filmeze ce se întâmpla pe stradă cu copilul bătut şi leşinat pe jos.

Alt tânăr prezent la proteste a declarat în direct la România TV că jandarmii s-au năpustit asupra lor şi i-au băgat în dube unde i-au agresat şi înjurat.