La două săptămâni de la tragedia produsă în 2 Mai, de Vlad Pascu, încă un șofer drogat a provocat un grav accident rutier, soldat cu un deces. 

Șoferul, în vârstă de 19 ani, s-a urcat drogat la volanul mașinii în care se afla și mama sa. Acesta a produs accidentul, sâmbătă dimineață, 2 septembrie, pe Drumul Județean 546, în comuna Mărunței, județul Olt.

Mama sa a decedat în urma impactului dintre cele două mașini, când tânărul din Balș, a vrut să facă o depășite, dar s-a lovit frontal de altă mașină care circula regulamentar.

Tânărul a fost testat pozitiv cu substanțe psihoactive, potrivit site-ului Știri de Olt.

Celălalt șofer implicat în accident are 27 de ani și este din comuna Mărunței. Un pieton și alți trei pasageri din mașinile implicate au fost răniți în accident.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule și un pieton, respectiv, un autoturism, condus de un tânăr de 19 ani, din orașul Balș, județul Olt și un un autoturism, condus de un tânăr de 27 ani, din localitate. În urma evenimentului rutier, o femeie, pasageră într-unul din cele două autoturisme, a decedat, iar alte patru persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. La testarea cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost negativ pentru tânărul de 27 de ani, iar pentru tânărul de 19 ani aparatul a indicat prezența unei substanțe pshihoactive, respectiv T1B THC”, a informat IPJ Olt.