Un român a fost grav rănit în atentatul terorist de duminică noapte din Las Vegas. Luca Iclodean se zbate între viaţă şi moarte pe un pat de spital din SUA. Mama sa cere prietenilor să se roage pentru viaţa fiului său.

Originar din cluj, Luca locuieşte cu familia în Statul Nevada. Duminică seară se afla la concertul de muzică country ”Route 91 harvest” în momentul în care, de la etajul 32 al Mandaly Bay Hotelm, un bărbat a început să tragă. Bilanțul provizoriu al tragiediei este de 50 de morți și 400 de răniți.

Mama românului rănit grav în atentatul din Las Vegas a postat pe pagina de facebook fotografia cu fiul său pe patul de spital şi cu mesajul de a se ruga pentru el.

luca iclodean ”Vă rog să vă rugați pentru fiul meu Luca, împușcat în timpul atacului din Las Vegas. Acum el este supus unei operații în condiții critice și aș aprecia rugăciunile voastre”, este mesajul postat de Carmen Iclodean pe facebook.

Principalul suspect în atacul armat din Las Vegas este un american de 64 de ani, pe nume Stephen Paddock, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, şeriful Joe Lombardo.

Acesta este cel mai grav atac armat din istoria SUA, depășindu-l astfel pe cel de la Orlando, din iunie 2016, soldat cu 49 de morți, scrie The Independent.

Potrivit autorităților, Stephen Paddock s-ar fi aflat la etajul al 32-lea al hotelului-cazinou Mandalay Bay, atunci când a deschis focul.

Foto: Carmen Iclodean / Facebook