După 27 de ani de așteptări, dezamăgiri, speranțe și deziluzii, românii au acum șansa să vadă minunea cu ochii lor. Sebastian Popescu este tânărul care produce cutremur pe scena politică din România și le dă fiori reci pe șira spinării, actualilor politicieni. A venit vremea schimbării, o nouă generație de politicieni se naște în România.

Are 33 de ani, de profesie doctor medic veterinar și jurnalist, Sebastian Popescu a ales să nu plece din România ci să încerce să schimbe tot ce nu e bine în țară. Nu singur, ci împreună cu toți românii care își doresc să trăiască într-o țară cu adevărat europeană, democratică și modernă.

Optimist și luptător din fire, Sebastian Popescu este ”vinovatul” care a dus la apariția Partidului Noua Românie, prima formațiune politică din România care nu acceptă traseiști politici.

Sebastian Popescu vrea să dea sah mat actualei clase politice pe care o consideră vinovată de situația catastrofală în care se află România.

Sebastian Popescu s-a născut pe 12 februarie 1982 în orașul Balș din Județul Olt. Mai are doi frați și o soră, dar și un nepoțel, Raul, din partea sorei care este și cea mai mare dintre copii familiei Mihaela și Nicolae Popescu. Tânărul politician provine dintr-o familie de oameni simpli, muncitori, care l-au susținut cu eforturi uriașe, pentru ca acesta să devină primul doctor din familie.

După ce a finalizat studiile gimnaziale la Balș, Sebastian Popescu a urmat cursurile Grupului Școlar ”Petrache Poenaru” din Bălcești, Județul Vâlcea. A intrat cu cea mai mare notă la profilul veterinar, și a fost singurul dintre absolvenții profilului care a intrat la facultate și după șase ani a devenit medic veterinar. În 2006, Sebastian Popescu a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din Timișoara, fiind licențiat ca și doctor medic veterinar.

De fel sunt oltean pur sânge și mă mândresc cu asta. Iute la mânie, dar pâinea lui Dumnezeu la suflet. Dacă te văd la ananghie îmi dau și cămașa de pe mine ca să îți fie bine. Însă, dacă mi-ai greșit sau batjocorit, să te ferească sfântu de furia mea. În rest sunt un om normal, optimist, visător și extrem de ambițios. Dacă îmi spui că nu am nicio șansă e ca și cum mi-a da și mai multă putere să lupt și mai multă voință să îți demonstrez că te înșeli. Am ajuns medic veterinar pentru că mi-am dorit acest lucru și pentru că am avut un sprijin necondiționat din partea părinților, a fraților dar și a bunicii din partea tatălui, singura bunică rămasă în viață”, spune cu o sinceritate debordantă, Sebastian Popescu.

La un an de la finalizarea studiilor universitare la Timișoara, Sebastian Popescu s-a mutat la București unde locuiește și în prezent.

Pentru că peștele de la cap se împute, tânărul spune că în cazul României, ”capul” sunt politicienii care de 25 de ani doar jefuiesc țara sub toate formele posibile, iar odată la patru ani, vin și prostesc din nou electoratul, sub noi sloganuri electorale sau alianțe politice și astfel se mențin la putere.

În timp ce unii pesimiști din fire spun că nu avem nicio șansă să ne punem cu ”sistemul”, noi, cei patru muschetari ne vedem liniștiți de treabă și pas cu pas, că tot e în trend faza cu ”pașii”, construim acest partid, nu pentru noi, ci pentru toți românii care s-au săturat să fie bătaia de joc a politicienilor actuali.Lucrurile sunt extrem de simple, dacă VREI, POȚI. Dacă nu, le complici ca să nu faci nimic pentru mulțime, ci doar pentru tine. Noi nu vrem nimic pentru noi, vrem pentru toți românii, și vrem doar bine”, precizează liderul PNR.sebastian popescu

Sebastian Popescu este mai multe decât optimist că acest proiect politic va fi foarte bine primit de români întrucât în ziua în care s-a anunțat că partidul s-a înființat, s-a produs un lucru incredibil.

De fel sunt optimist și extrem de încrezător, însă în ziua în care am dat publicității comunicatul oficial cu înființarea Partidului Noua Românie, am avut parte de o surpriză uriașă care m-a lăsat fără grai. În doar patru ore, 21 de români s-au înscris în Partidul Noua Românie, doar pentru că au aflat că ne-am înființat. A fost semnul că ne aflăm pe drumul cel bun și că românii asta așteptau să se întâmple pe scena politică: să apară un partid de la zero, curat și fără traseiști politici. Și ei și noi, credem că doar cu oameni noi și onești putem să schimbăm cu adevărat România. Cum oare să mai vii în fața electoratului și să spui că tu schimbi România când în urmă cu patru ani ai tăiat pensii, salarii, ai închis școli și spitale? Cum? Ascunzându-te într-un alt partid? Românii nu sunt chiar atât de naivi pe cât ar crede actualii politicieni. Iar în 2016 vor primi ceea ce merită de 25 de ani: a venit vremea marii și realei schimbări”, spune încrezător Sebastian Popescu.

Președintele PNR, Sebastian Popescu, le transmite un mesaj românilor care vor schimbarea: Toți românii care vor vota și susține Partidul Noua Românie, nu au nimic de pierdut, au doar de câștigat. Dacă vrei să faci parte din acest proiect unic în România, hai cu mine, înscrie-te în Noua Românie.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.