Un român a reușit invenția secolului, A creat mașina care merge 5000 de km cu trei litri de apă

Un român a reușit invenția secolului, A creat mașina care merge 5000 de km cu trei litri de apă
loading...

Un inginer băcăuan a reușit invenția secolului în domeniul auto. A creat motorul care funcționează doar cu apă. Consumă trei litri de apă la 5000 de kilometri.

Deși pare ireal, Gheorghe Bordeianu în vârstă de 50 ani, inginer TCM, a reușit să creeze primul motor care merge doar cu apă. Consum mic și eficiență maximă.

Inventatorul spune că mașina dotată cu un astfel de motor, consumă trei litri de apă la 5000 de kilometri parcurși.

este vorba de un generator de ioni care separă hidrogenul de oxigen, un dispozitiv care, atașat motoarelor clasice, înlocuiește alimentarea cu benzină sau motorină.

Dispozitivul revoluționar nu costă o avere. ca să-l montezi la mașinile clasice, te costă în jur de 200-300 lei.

”Brevetul l-am obținut în 1985, iar inveția este acum în curs de omologare la Institutul de Motoare termice din Graz- Austria. Omologarea are trei etape, iar eu mă aflu acum la ultima dintre ele. Imediat cum o obțin vreau să înființez în Bacău o fabrică de producție în serie a dispozitivului”, a declarat Gheorghe Bordeianu.

Băcăuanul și-a pus în practică invenția și merge de ani de zile numai cu mașini pe care le alimentează doar cu apă sau, la nevoie, chiar cu suc și urină.

”Orice lichid care conține hidrogen poate fi folosit drept combustibil pentru motor. Dispozitivul funcționează cu oțet și cola, chiar și cu urină. Este ecologic pentru că arde hidrogenul și eliberează în aer oxigenul”, a mai spus inventatorul. Gheorghe Bordeianu și-a testat mașina la RAR, iar rezultatele la emisia de noxe sunt zero.

Mașina lui Gheorghe Bordeianu, un Cielo cumpărat la mâna a adoua din Spania, pe care a montat dispozitivul consuma înainte 10 litri de benzină la suta de kilometri, iar acum consumă 3 litri de apă la 5000 de kilometri.

Inginerul băcăuan este convins de faptul că nu va găsi o persoană dispusă să investească în construcția acestei fabrici, dar că o va face pe cont propriu.

Categorii: ȘTIRI

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

 1. coteschwann
  coteschwann 2 august, 2015, 13:28

  statul Roman ar trebui sa il sustina cu orice proiect indiferent de suma, si asa suntem vai mama noastra si nu ar mai fi chiar asa de cald, mai ales Bucurestiul nu va mai fi un infern…insa mafia petrolului din RO si la nivel global nu vor lasa un nea inginer sa faca asa ceva, manca-i-ar ciuma bubonica!

  Reply this comment
 2. ovi
  ovi 2 august, 2015, 23:18

  Niciodata nu v-a reusi sa produca astfel de dispozitive in masa si serie pentru simplu fapt ca mafia petrolului controleaza lumea..nu e rentabil pt mafioti pt marile companii petroliere!..e vb despre ordinea mondiala conspiratii si etc!:)

  Reply this comment
 3. Brah
  Brah 3 august, 2015, 14:23

  Dacă este adevărat ceea ce se menţionează în acest articol atunci cred ca aceasta persoana va avea mari probleme din cauza marilor corporatii petroliere ce pur si simplu ar dispărea in falimente masive.Or asa ceva nu se poate intampla never.Prea multe interese si prea multa lume depind de asta.

  Reply this comment
 4. Vic
  Vic 3 august, 2015, 17:04

  O gogorita, cantitatea de hidrogen din trei litri de apa nu este suficienta pentru a parcurge 5000 km.

  Reply this comment
  • mironescu
   mironescu 7 august, 2015, 13:21

   o mica completare- consuma 3 litri de apa in vasul de spalat parbrizul, pentru motor se foloseste benzina co95 . consum de 15l / 100 Km.

   Reply this comment
  • Cristian
   Cristian 26 august, 2015, 22:22

   Salutare. In sfarsit vad si un comentariu unde cineva foloseste neuronii si nu-i lasa sa lancezeasca . Felicitari domnule . Oare de ce ne cred ei asa de prosti sa inghitim toate balivernele astea?

   Reply this comment
   • alt om
    alt om 28 mai, 2016, 00:24

    hidrogenul arde doar in prezenta oxigenului,iar prin aceasta combinatie rezulta apa,deci nu se elimina „oxigenul”,iar descompunerea apei in H si O se face cu ajutorul curentului electric,iar producerea curentului electric necesita alte costuri mult mai mari! Si atunci putem intreba”unde este acea solutie economica” domnule …inginer?

    Reply this comment
   • Ora pro nobis
    Ora pro nobis 28 octombrie, 2016, 00:35

    de acord ,neuronii antrenati corect pot fi folositi cu rezultate satisfacatoare

    Reply this comment
  • Un om
   Un om 28 aprilie, 2016, 17:08

   Daca lumea nu prea a fost prezenta la orele de fizica si chimie in scoala, crede orice. Chiar si faptul ca intr o masina se poate monta o centrala atomica care extrage din molecula de H atata energie cat sa mearga cu masina 5000 km…..

   Reply this comment
 5. Razvan
  Razvan 5 august, 2015, 10:01

  Nu va suparati, articolul cu gaina care naste pui vii si cel cu extraterestrii din Bucegi, unde le gasesc ?

  Reply this comment
 6. Andrei Staicu
  Andrei Staicu 6 august, 2015, 18:38

  Un pic ciudat. Stiam de inventia asta de aproximativ un an. Dar stiam ca un astfel de motor\dispozitiv a fost inventat cu mult timp inainte de doi frati la inceputul industriei petrolifere . Au fost platiti de marile companii cu sume mari pentru a tine ascunsa aceasta inventie timp de 20 de ani. Dupa 19-20 de ani au murit „intamplator”.

  Reply this comment
 7. Antiprostime
  Antiprostime 6 august, 2015, 23:49

  Tocmai ce-am postat si eu un mesaj pe un alt site, in care explicam ca si eu am un motor electric ce functioneaza cu energie electrica luata wireless de la o centrala solaro-electrica din Sahara. E de putere mica, dar sunt sigur ca-n timp se va putea incerca si pe puteri mai mari…

  Reply this comment
 8. cuciureanu doru
  cuciureanu doru 7 august, 2015, 12:26

  NA U NICI UN INTERES NU MAI POT FURA NIMENI VA DATII SEAMA T4REBUIE FACUTA LA SCARA MARE DE CEVA ATUCI SA VEDETII FALIMENTUL OMV ETC

  Reply this comment
 9. Lolo
  Lolo 7 august, 2015, 14:07

  Chiar pare ireal, dar nu m-ar mira sa existe posibilitatea de a construi motoare care merg cu altceva decat combustibil. Felicitari domnului inginer !!

  Reply this comment
  • Io
   Io 20 august, 2015, 23:27

   Fratelo , combustibil? Pai apa, adica hidrogenul ce face? Hai putina mecanica si principiu de functionare a unui motor. Combustibil se cheama asa de la procesul ce are loc in blocul motor adica cilindrii mai bine zis. Acolo introducand benzina sau in acest caz hidrogen are loc o combustie, asica o explozie, care impinge pistonul. Deci la presiune mare si cu ajutorul uei bujii care da o scanteie, ate loc o combustie a mediului din interiorul cilindrului, da? Deci apa folosita, din care se separa hidrogenul e pana la urma un combustibil. Gata ca am obosit.

   Reply this comment
 10. fyr
  fyr 11 august, 2015, 12:15

  Inca mai credeți in mos craciun ?

  Reply this comment
 11. LIONGOLD
  LIONGOLD 17 august, 2015, 21:35

  Domnule Bordeianu, la câti din prietenii dvs. ati propus inventia, chiar si cu 300 de lei?
  Dece dureazà de 30 de ani istoria,… când ati brevetat?
  Dece và este teamà sà o propuneti de atâta timp la chinezi, scandinavi, etc. ?
  Nimeni nu v-a propus o mare sumà de bani?
  Nu và este teamà (sau acesta este motivul celor 30 de ani nuli), cà cineva và ia viata?
  Curaj dle. Bordeianu.

  Reply this comment
 12. Octavian
  Octavian 20 august, 2015, 06:36

  Sunt dispus sa-i cumpar un dispozitiv pentru mine,si daca functioneaza sa parcurg 100 km cu trei litri de apa,ma angajez sa-i vand cate dispozitive poate el fabrica la pretul de 1000 lei bucata. Astept raspuns.

  Reply this comment
 13. pentruprosti
  pentruprosti 20 august, 2015, 07:49

  din seria telenovelelor,,,ea e tinara frumoasa si saraca, el batrin urit si bogat si prostii se uita si ofteza la episodul 2345….

  Reply this comment
 14. Nicolae Fluturel
  Nicolae Fluturel 21 august, 2015, 12:50

  In urmä cu 3 ani Japonezii au anuntat cä au costruit motorul care merge cu apä.Cred cä Traian Bäsescu,pe atunci presedinte,in vizitä in Japonia,a väzut acest motor.Deci se poate.-Pestele ca sä träiascä,ia oxigenul din apä si eliminä hidrogenul.Motorul respectiv face invers;foloseste hidrogenul si eliminä oxigenul.

  Reply this comment
  • Eu
   Eu 21 septembrie, 2015, 18:06

   Wow! Ar trebui sa bagam pesti in rezervor la masina aia 🙂

   Reply this comment
 15. Alin
  Alin 23 august, 2015, 14:37

  pacat ca a ales calea omologarii si patentarii. O astfel de inventie este singura care nu trebuie patentata. Devine apoi controlata si suprimata de guvern si politicieni care isi primesc partea generoasa de bani de la industria petrolului :). Singura cale de reusita pentru o astfel de inventie este sa nu fie brevetata niciodata, ci sa fie oferita populatiei in sistem open source. Doar asa se va raspandi. Insa inventatorii sunt sedusi de iluzia unui profit viitor imaginar si se tepuiesc. Stanley Meyer(cautati pe google) a murit din cauze „suspecte” tocmai cand finalizase o inventie asemanatoare. Deci informati-va ca sunt multe adevaruri. Lasati sarcasmul deoparte, insa informativa mereu. Knowledge is power

  Reply this comment
  • Omul Apelor
   Omul Apelor 16 aprilie, 2016, 14:47

   din motive umanitare , fie streang – se unge funia cu sapun , fie se pune o carpa uda condamnatului la scaunul electric . Dorel al nostru nimic ! ha ha ha !

   Reply this comment
  • Omul Apelor
   Omul Apelor 16 aprilie, 2016, 14:49

   bravo Alin ! ca cam ase cum zici tu ! la fel gandesc si eu ….

   Reply this comment
 16. Cristi
  Cristi 24 august, 2015, 10:35

  http://www.mihaienasel.ro/2009/05/bacau-vrea-sa-si-construiasca-fabrica.html

  Fratilor, este in ultima etapa a omologarii cel putin din 2009. Hai cu dispozitivul ca nu mai am rabdare 🙂

  Reply this comment
 17. Bertyke
  Bertyke 27 august, 2015, 09:01

  Dupa calculele mele este posibil ca , cu o flegma sa ajungi de la timisoara la bucuresti. Totul tine sa nu se usuce gura. Asa ca nu fuma iarba inainte de a pleca la drum :)))))). Daca spunea ca , cu 3 litri de apa mergi circa 1 km….sa zicem poate mai era credibil. dar 5000 de km…da-o draq de treaba. sa vezi la urma cum mergem in spatiu cu o cisterna dus-intors de cel putin 2000 de ori :)))

  Reply this comment
 18. Stinky
  Stinky 27 august, 2015, 21:44

  Proiect fara viitor. Mai bine ar publica toate schițele pe net. Un motor de omoara oilmafia daca e ținut secret poate dispărea mai ușor. 🙂

  Reply this comment
 19. DORI
  DORI 30 septembrie, 2015, 21:44

  Minte,am luat si eu un dispozitiv dinala,am parcurs 4367km.Vrea sa dea teapa ca aia de la Volkswagen

  Reply this comment
 20. Giangi00
  Giangi00 5 octombrie, 2015, 20:55

  Da voi chiar credeti asa ceva?
  Nu am cuvinte.

  Reply this comment
 21. ion
  ion 6 octombrie, 2015, 23:31

  Acest motor, cu apă, a domnului Bordeianu este un test pentru proști și pentru corigenții la fizică. Chiar in halul ăsta ați ajuns, să cedeți? Treziți-vă, că vă faceți de râs.

  Reply this comment
  • Smaranda
   Smaranda 4 aprilie, 2017, 17:51

   Dnul Bordeianu probabil face parte din partidul „rezist” nou infiinţat. Am înţeles că fondatorii sunt datori vânduţi si au nevoie de bani…Deci trebuie felicitat, pentru că ideea lui este genială,( în situaţia în care „clienţii” pe care s-a bazat încă nu s-au deşteptat=))))

   Reply this comment
 22. Offfff
  Offfff 8 octombrie, 2015, 00:32

  A fost o data ca nici o data ,o gramada de botanisti ,care cred ca ,tot ce zboara se mananca ……..eu nu ma pis in rezervor,dar vreau sa fac ceva pe inventia lui …….sa vad cati km face el ud asa….

  Reply this comment
 23. dobosch
  dobosch 9 octombrie, 2015, 22:43

  Si a mea consuma 1 l la 500 km…. si acum constat ca mecanicul meu e cam idiot de ma pune sa schimb chiuloasa.. 😛

  Reply this comment
 24. nicu.m
  nicu.m 10 octombrie, 2015, 08:10

  deci expresia ca „te pisi in rezervor”,se materializeaza,a devenit realitate…

  Reply this comment
 25. adrian
  adrian 12 octombrie, 2015, 11:05

  pare simplu sistemul am sa l fac iarna asta , cam asa i treaba ca in schema asta :)) sper sa nu arunc casa in aer
  http://www.instructables.com/id/Separate-Hydrogen-and-Oxygen-from-Water-Through-El/

  Reply this comment
 26. Dionisie
  Dionisie 15 octombrie, 2015, 09:00

  Exista multe adevaruri si fapte petrecute care pe majoritatea deranjeaza ,scandalizeaza si recurg la vorbe de batjocura . Alin are drptate in considerentele lui !!!!Nu trebuia sa breveteze !!!!Inchipuiti va ca deodata prin ceva inventie sa se poata vindeca absolut toate bolile . Toata omenirea sa fie sanatoasa !!Oare ar avea nevoie fabricile de medicamente cu toate industriile anexe ….. facultatile de medicina …. doctorii existenti de asa o inventie ????? Desigur ar exista fel si fel de comentarii , batjocuri etc …. din orgoliu …din invidie …. din prostie ….., etc motive !!!!Masinile electrice circula in multe tari …. poate si in Romania …..dar exploatarile petroliere cu toata industria anexa ….. fabricile de automobile pe combustibili petrolieri nu lasa sa se produca si omenirea sa scape si de noxe !!!!Bravo acelui inginer Bacauan !!!!

  Reply this comment
 27. mihail
  mihail 3 martie, 2016, 22:56

  Cînd faci o asemenea inventie gîndestete cine va fi afectat nu cine va beneficia între stat și companii etc sunt niște lanțuri puternice care e greu de dinamitat pentru că au interese financiare mari gîndestete ca din prețul unui litru statul câștiga 32%impozit special +24 % tva total 56 % din prețul unui litru íl ia statu așa fără sa facă nimic gîndestete ca pe an se vinde 72 mi de tone cât cîstiga statu câte milioane de euro ? Tu crezi ca statu și ceilalți vor lăsa aceste beneficii pentru ca tu să trăiesti bine .Noi suntem văzuți ca consumator și cotizanți din aceste motive wc este forme de energii regenerabile nu triunfa

  Reply this comment
 28. Mitrofan
  Mitrofan 25 aprilie, 2016, 21:45

  Până faci 5000 de km în romania se evaporă cei 3l de apa

  Reply this comment
 29. bysy
  bysy 25 aprilie, 2016, 22:17

  Nu se poate inventa asa ceva daca s-ar putea s-ar inventa nu ar putea sa-i opreasca nimeni formula chimica a apei H2O sa zice-m ca s-ar putea sa arzi oxigenul din apa dar ar trebui ceva solutie mult mai scumpa ca benzina sa o pui in apa pt ca apa goala nu arde:))

  Reply this comment
  • Daniel
   Daniel 26 aprilie, 2016, 23:31

   Specificarea cu electroliza din anunţ elimina orice alta substanţa, pur şi simplu se despart componenţii chimici şi în loc de apa, ajunge hidrogen în piston. E acesta în stare sa arda?

   Reply this comment
 30. Samuro
  Samuro 25 aprilie, 2016, 22:19

  Fratilor principiul este sdevarat. Hidrogenul poate intretine arderea. Problema este ca masinaria care separa cele 2 particule este complikata…….. deci……

  Reply this comment
 31. Gabriel
  Gabriel 26 aprilie, 2016, 00:54

  https://youtu.be/HJC35F-XEeY încep sa cred ca ar fi adevărata treaba!! Dacă stai să cauți mai multe afli ca e posibil ! Exista oameni care au ,, dispărut ,, din peisaj pe motiv ca ar fi refuzat alte corporații !!! Pana la urma urmei nu putem ști pana când nu v-om vedea cu ochii noștri
  L , cinestie ! Poate pe viitor

  Reply this comment
 32. Andrew
  Andrew 27 aprilie, 2016, 00:22

  Atata timp cat chinezii au inventat masina care merge avand ca si combustibil hodrogen lichefiat, iar emisiile sunt de h2o, atunci de ce nu s-ar putea sa fie si invers, iar ceea ce este prezentat in acest articol sa fie adevarat. Poate nu sa parcurgi 5000 de km, dar o cifra rezonabila ar putea fi posibil. Chiar avem nevoie de astfel de inventii revolutionare deoarece singuri ne distrugem planeta.

  Reply this comment
 33. Tabi
  Tabi 27 aprilie, 2016, 18:04

  Este adevarat tot ce scrie in acest articol, acest domn Bordeianu este fratele cumnatei mele, sì am vazut cu ochii mei masina cum a pus apa si chiar ne-a demonstrat facand o mica proba. Chiar si sistemul de incalzire il are pe apa. E greu de crezut dar adevarat. Bravo domnului inginer Bordeianu. Il puteti contacta sau visita si va lamuriti singuri.

  Reply this comment
 34. Adelin
  Adelin 27 aprilie, 2016, 23:18

  Sistemul inlocuirii combustibililui petrolier a fost de mult timp descoperit…Troleibuzul…tramvaiul…S-ar putea crea linii de alimentare de-a lungul tuturor drumurilor si s-ar putea introduce un sistem de tractiune prin motorul electric tuturor autovehicolelor in paralel cu bateriile viitorului de mare putere.Bine,asta va fi in viitorul nu prea indepartat deoarece curentul electric acum produs prin reactoarele atomice permit un sistem calitate randament optim .Deci…apa va ramane pentru baut iar curentul pentru invartit (roata ) :))

  Reply this comment
 35. Mimi
  Mimi 28 aprilie, 2016, 07:41

  Dragons and shit…

  Reply this comment
 36. Nu cred
  Nu cred 29 aprilie, 2016, 00:19

  Carbonatata sau plata ?

  Reply this comment
 37. mihai
  mihai 29 aprilie, 2016, 17:41

  Vad ca ii toarna coca cola 🙂
  Vai de inventator, ori bloggerul sait-ului cand a preluat „pe surse” a tradus gresit, ori inventatorul e atat de sarac incat nu a avut bani de o apa plata si a imprumutat un pet de cola sa il umple cu apa de la chiuveta ca am auzit ca are cifra octanica mai mai ca aia plata ::))

  Reply this comment
 38. ardeleanu
  ardeleanu 29 aprilie, 2016, 19:43

  dacă nu chiuleați de la orele de fizică vă dădeați deja seama că este vorba despre o PARASCOVENIE moldovenească!

  Reply this comment
 39. ardeleanu
  ardeleanu 29 aprilie, 2016, 19:49

  dacă „invenția” era brevetată din 1985 vorbim despre un geniu vizionar! Dacă acum are 50 ani și a brevetat principiul la 21 ani, adică la începerea facultății poate postează și brevetul în articol pentru mai multă credibilitate… nu de alta da’ zic și eu…

  Reply this comment
 40. Chioru
  Chioru 30 aprilie, 2016, 09:26

  Am si eu montata inventia nu m a trecut RAR nu imi puteau scoate noxele

  Reply this comment
  • viorel
   viorel 28 mai, 2016, 00:52

   Scrie-mi te rog si mie cum pot ajunge in posesia unui asemenea generator un nr de tel si o sa sun

   Reply this comment
 41. Meme
  Meme 30 aprilie, 2016, 18:12

  Nu cumva s-a pus un zero în plus?… 3 litri de apă pentru 500 km mai este de înţeles, dar 5.000 km nu pare credibil! Cum funcţionează acest motor de tip clasic cu hidrogen şi ce enegie dezvoltă hidrogenul dintr-un litru de apă ca să poată parcurge 166 km?!?
  În afară de această „ciudăţenie energetică”, articolul cuprinde şi o „ciudăţenie juridică”: dacă invenţia este brevetată în Austria, este posibil ca inventatorul să facă în România? Sau vrea să spună că inventatorul este beneficiarul brevetului, iar nu statul austriac?

  Reply this comment
 42. cristi
  cristi 1 mai, 2016, 11:22

  Si marmota invelea ciocolata in staniol..

  htps://en.wikipedia.org/wiki/Water-fuelled_car

  Daniel Dingel, a Filipino inventor, has been claiming since 1969 to have developed technology allowing water to be used as fuel. In 2000, Dingel entered into a business partnership with Formosa Plastics Group to further develop the technology. In 2008, Formosa Plastics successfully sued Dingel for fraud, with the 82-year-old Dingel being sentenced to 20 years imprisonment.[3]

  Also in 2008, Sri Lankan news sources reported that Thushara Priyamal Edirisinghe claimed to drive a water-fuelled car about 300 kilometers[35] on three litres of water.[36][37] Like other alleged water-fuelled cars described above, energy for the car is supposedly produced by splitting water into hydrogen and oxygen using electrolysis, and then burning the gases in the engine. Thushara showed the technology to Prime Minister Ratnasiri Wickramanayaka, who „extended the Government’s full support to his efforts to introduce the water-powered car to the Sri Lankan market.”[36]

  Thushara was arrested a few months later on suspicion of investment fraud.[4]

  Reply this comment
 43. magyk
  magyk 3 mai, 2016, 16:07

  Eu zic ca e o mega aberație gândește puțin în 3 litri de apa cât hidrogen se află că sa pui în mișcare 3 tone pe 500 km :))

  Reply this comment
 44. un oarecare
  un oarecare 5 mai, 2016, 23:13

  am si eu o intrebare de ce nenea din poza toarna cola pe ventilatorul de la radiator?

  Reply this comment
 45. goguta
  goguta 6 mai, 2016, 10:19

  Este posibil, dar altfel… Prin crearea motorului in 7 timpi.
  1. admisie …. benzina
  2. compresie…
  3. detenta
  4. evacuare gaze arse
  Tinand cont ca temperatura gazelor arse poate ajunge pana la 2000 grade, acum intervine APA!
  5. admisie APA
  6. evaporare instantanee apa si crearea aburului sub presiune
  7. evacuare abur
  ….. 🙂 deci motorasul va functiona cu apa si benzina

  Reply this comment
 46. Andrei Marian
  Andrei Marian 8 mai, 2016, 23:23

  Am mai vazut asta pe net acum 3 ani.era si un nr de tel,la care am incercat sa-l sun si sa iau leg .cu el,dar ce credeti?nr de tel nu era existent.Asa ca eu nu cred ca e adevarat.Daca e cu adevarat eu sunt interesat sa platesc si sa-mi montez asa ceva pe masina.Inca astept un raspuns!

  Reply this comment
 47. GANDESTE_AN_PLM
  GANDESTE_AN_PLM 8 mai, 2016, 23:59

  Ce prosti sunteti, puneti botul la tot ce scrie pe internet. Ca sa disociezi molecula de apa in hidrogen si oxigen ( se numeste electroliza ) folosesti o cantitate de energie. Pentru a folosi hidrogenul pe post de combustibil, trebuie sa il ARZI, adica sa il OXIDEZI, adica sa ajungi din nou la apa. In conditii IDEALE, castigul de energie ar fi fix 0, dar ghici ce, conditiile sunt REALE, deci chiar ai reusi sa pierzi energie.

  Reply this comment
 48. te
  te 8 mai, 2016, 23:59
 49. Gogu
  Gogu 26 mai, 2016, 23:42

  Abia acum inteleg de ce atunci când trag o baștină , si aprind o bricheta ,ia foc curu’ :)))) de la prea mult hidrogen din apa care-o beau ! :)))))

  Reply this comment
 50. Horia
  Horia 27 mai, 2016, 01:52

  Eu stiu ca hidrogenul detoneaza, adica arde simultan in toata masa sa. Acest tip de ardere nu este deloc potrivit pentru cilindrii masinilor noastre. Oare este posibil sa schimbi acest tip de ardere? Sincer, nu vad cum…

  Reply this comment
 51. Rent a car Bucuresti
  Rent a car Bucuresti 27 mai, 2016, 10:15

  Chiar exista aceasta posibilitate, exista si masini care functioneaza asa.

  Reply this comment
 52. mario
  mario 31 mai, 2016, 16:53

  Eu as proceda asa:
  As vinde prietenilor sa zicem dispozitivul ei ar vinde m-I departe as invata pe cineva apropiat cum functioneaza inventia in cazul in care as disparea sa aibe cine continua
  Si in ritmul asta nu ar putea nimeni face sa dispara

  Reply this comment
 53. marcelionis
  marcelionis 16 octombrie, 2016, 11:16

  Ce fel de stire e asta? Dati datele de contact ale omului, mie nu-mi trebuie omologarea lor, eu as face comanda de la el acum asa cum este fiindca astfel de inventii dispar fara urma la scurt timp!!!

  Reply this comment
 54. Marian
  Marian 25 mai, 2017, 11:02

  Mie imi suna putin a manipulare, eu nu cred ca totul e asa roz, ce putere sa aibe 3 litri de apa ca sa te duca pe tine 5000 km, banuiesc ca e un sistem destul de complex sa faci toate aceste procese, ma indoiesc ca ar fi un motor practic.

  Reply this comment
 55. Radu
  Radu 18 octombrie, 2017, 15:11

  Daca e intr-adevar ce zice el, o sa-l cumpere strainii………. ca sa-i inchida gura..

  Reply this comment
 56. Mihai
  Mihai 17 martie, 2018, 18:05

  Nu sunt împotriva acestui dispozitiv, o să-l cumpăr oricum pentru exploatare

  Reply this comment
 57. radu
  radu 23 decembrie, 2018, 19:24

  Super, ma poate ajuta cineva sa intru in posesia unui dizpozitiv..?
  nr telefon de la persoana respectiva?
  Mulțumesc!

  Reply this comment

Scrie un comentariu

<