Pentru a ajuta specialiștii HR să treacă peste anumite provocări, dezvoltatorii de soluții software pentru mediul de afaceri au creat aplicații ca program salarii ori software evaluare angajati. Acestea sunt menite să ușureze considerabil munca departamentelor de resurse umane și să eficientizeze procedurile interne, pentru a economisi timp, energie și resurse materiale.

Digitalizarea operațiunilor de payroll se poate efectua cu un un program salarii

Operațiunile legate de salarizare pot fi făcute rapid și fără bătăi de cap prin folosirea unei soluții digitale, precum un program salarii. Acesta îți dă posibilitatea de a genera fluturașii de salariu în formate diferite, având toate informațiile necesare, precum: contribuțiile plătite către stat, impozite, rețineri salariale, prime sau bonusuri. La efectuarea calculului, programul ia în considerare perioada în care angajatul nu a lucrat, precum zile de concediu de odihnă, concediu medical sau alte evenimente din cauza cărora acesta a lipsit.

În completarea unui program salarii poate veni de asemenea și un instrument tehnologic care să te ajute să analizezi performanța oamenilor din compania ta. Un software evaluare angajati îți permite să creezi sesiuni de evaluare periodice, în urma cărora poți genera rapoarte care să te ajute în identificarea aspectelor care pot fi îmbunătățite la activitatea angajaților.

Din cauza perioadelor aglomerate de la birou, sau a faptului că mulți angajați lucrează exclusiv remote, discuțiile de feedback one-to-one sunt mai dificil de purtat. Astfel, se poate folosi un software evaluare angajati unde atât conducerea, cât și salariații oferă feedback pe o platformă care poate fi accesată oricând.

Efectuează o analiză printr-un software evaluare angajati și alege cursuri pentru angajații tăi

După analiza rezultatelor evaluării, poți stabili ce aptitudini își pot perfecționa angajații cu programe de training. Ulterior, cu un software evaluare angajati ai posibilitatea să monitorizezi un istoric al performanței și observi mai ușor traseul profesional al oamenilor din firmă.

Iată astfel două opțiuni prin care administrarea unor sarcini complexe devine mai ușoară, iar afacerea ta cunoaște progrese semnificative în privința digitalizării interne. Știm cu toții cât de încărcate sunt zilele în care se efectuează operațiunile de payroll, iar un program salarii este soluția care va reduce volumul de muncă necesar pentru a le duce la bun sfârșit.

Una dintre funcțiile pe care un program salarii le îndeplinește este faptul că permite indexarea salariilor la cursul valutar, iar astfel nu este nevoie de alte calcule manuale. De asemenea, un program salarii este dezvoltat pentru a te atenționa în cazul în care se efectuează anumite operațiuni sau modificări care nu sunt conforme cu algoritmii după care acesta funcționează. În acest fel, vei putea remedia o posibilă eroare mult mai rapid fără a mai trebui să revii asupra calculului de salarii. Acest program, împreună cu un software evaluare angajati, îți simplifică procedurile administrative și le poți îndeplini într-un timp mult mai scurt.

Dacă ești de părere că soluțiile performante precum cele prezentate în rândurile de mai sus te pot ajuta în dezvoltarea afacerii tale, ia legătura cu specialiștii de la UCMS by AROBS. Această companie are o experiență de 25 ani în crearea și implementarea de soluții software care sprijină activitățile administrative ale business-urilor din România. Ei te pot îndruma spre cele mai potrivite programe care să răspundă nevoilor tale. Îi poți contacta pe cei de la UCMS by AROBS prin telefon la numărul 0720 534 424 sau pe email la office@ucms.ro.

Sursa foto: freepik.com