Preotul Cristian Pomohaci s-a fotografiat lângă catafalcul Ilenei Ciuculete după care a postat pe pagina sa de facebook, fotografiile cu artista moartă în coșciug.

Din fotografii se vede că trupul neînsuflețit al artistei a fost pus într-un coșciug care deasupra avea un capac de sticlă asemeni moaștelor marilor sfinți așezate în racle transparente în biserici.

Cristian Pomohaci s-a fotografiat foarte aproape de trupul neînsufleţit al regretatei cântăreţe, lăsând să se vadă absolut tot ceea ce este în sicriu, apoi a început să o aplaude pe aceasta, iar la final a postat toate fotografiile pe contul lui de Facebook.

Nu cred că îşi dorea Ileana Ciuculete să fie văzută în sicriu pe reţetele de socializare, cred că ar trebui păstrată imaginea ei aşa cum era ea frumoasă, elegantă şi veselă„, „Doamne fereşte! Vă încântă ideea de a vedea un om mort?!”, „Cred că doreati şi un selfie cu răposata, dacă era posibil! Dumnezeule mare, eu nu mai înţeleg nimic…„, „Postarea unor astfel de imagini este inadecvată chiar şi pentru un preot. În altă ordine de idei, aveţi acordul familiei?, au fost câteva dintre comentariile dezaprobatoare primite de Cristian Pomohaci de la oamenii revoltaţi.

Biserica Costeasă din Chitila a devenit loc de pelerinaj în ultimele zile de când cei care au iubit-o pe Ileana Ciuculete au aflat că sicriul ei a fost depus la capela de aici. Sute de persoane au venit să o vadă pe regretata cântăreaţă de muzică populară răpusă de o boală necruţătoare la vârsta de 65 de ani. Ca la un ultim spectacol, artista a fost îmbrăcată într-un frumos costum popular.

ileana ciuculete - cristian pomohacipomohaci - ciuculetecristian pomohaci - ileana ciuculete