Un poliţist s-a sinucis în ziua de Crăciun. Şi-a tras un glonte în inimă

Tragedie în prima zi de Crăciun, produsă în orașul Dărmănești, județul Bacău. Un polițist anchetat pentru luare de mită, s-a împușcat în inimă cu o armă. Din păcate medicii nu au mai putut să-l salveze.

Agentul șef Mihai Bindileu, aflat în arest la dimiciliu, şi-a pus capăt zilelor în propria casă, chiar în ziua de Crăciun. IPJ a confirmat ca arma cu care s-a sinucis era personala. Politistului i-a fost retrasa autorizatia si dreptul pentru port arma si urma ca in 30 de zile sa predea arma.

“Astăzi, în jurul orei 17.00, IPJ Bacău a fost sesizat prin 112, de către o femeie de 46 de ani, din Dărmănești, despre faptul că, soțul său ar fi încercat să se sinucidă cu arma de autoapărare pentru care este deținător legal. La fața locului s-a deplasat un echipaj Smurd care a efectuat manevre de resuscitare, însă bărbatul a fost declarat decedat. Din primele verificări efectuate s-a stabilit că, bărbatul în cauză era polițist la Formațiunea Rutieră din cadrul Poliției orașului Dărmănești, din anul 2011. La momentul utilizării armei asupra sa, acesta se afla singur la domiciliu. La data de 18 noiembrie a.c, bărbatul a fost suspendat din funcție ca urmare a arestării preventive pentru fapte de corupție, iar din data de 17 decembrie a.c, se afla sub măsura arestului la domiciliu. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate întreaga situație de fapt” transmite Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bacău.

Agentul făcea parte din lotul mai multor polițiști din Dărmăneşti cercetați pentru luare de mită şi alte infracţiuni, după ce ar fi cerut bani de la şoferi, inclusiv de la investigatori sub acoperire, pentru a trece cu vedere abaterile la regimul rutier.

Descoperirea a fost făcută de soţia bărbatului, care a sunat la 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj Smurd care a efectuat manevre de resuscitare, însă din păcate pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani, era căsătorit şi avea o fată de 24 de ani.