Există mai multe variante de sărbătorire a copiilor în moduri speciale. Fiecare părinte ar trebui să se preocupe din timp şi cu mare atenţie de petrecerile celor mici, mai ales dacă este vorba despre ziua lor de naştere.

Un plus de magie ce se poate adăuga unui asemenea eveniment de fiecare dată, poate fi reprezentat de angajarea unor animatori de petreceri pentru copii. Acest lucru poate fi realizat prin apelarea la profesioniştii de la Clubul Disney. Ce oferă această firmă de organizare şi furnizare de servicii pentru petrecerile celor mici, din Bucureşti?

Servicii speciale de animaţie pentru juniori

Animatorii de petreceri pentru copii se ocupă, cu cea mai mare atenţie, de distrarea copiilor aflaţi la o zi de naştere, la o onomastică sau la o petrecere de la grădiniţă. Fiecare program prezentat în faţa celor mici de către animatorii Clubului Disney este creat şi gândit special pentru ocazia în cauză şi va include mai multe tipuri de activităţi pentru petrecerea timpului cât mai frumos şi mai educativ în cazul tuturor celor aflaţi acolo. Serviciile Clubului Disney pot fi evaluate pe site-ul www.clubul-disney.ro. Aşadar, serviciile oferite de animatorii de petreceri includ, printre altele, modelajul din baloane colorate, face-painting personalizat şi în funcţie de tematica evenimentului, pentru invitaţii de la petrecere, dar şi diverse jocuri distractive şi interactive care să ţină în priză copiii, pe toată durata petrecerii.

Atmosfera va fi înveselită de animatorii de petreceri

Pe lângă acele servicii enumerate mai sus, animatorii profesionişti de petreceri pentru copii vor mai furniza o serie de activităţi care să înveselească atmosfera şi să anime pe toată lumea prezentă acolo. Astfel că, dansurile speciale, scenele interpretate într-un mod cât se poate de realist de animatorii de evenimente ai Clubului Disney, dar şi acrobaţiile realizate de aceşti animatori desăvârşiţi, vor întregi atmosfera şi o vor destinde pentru ca toată lumea să fie integrată în peisaj şi în jocurile programate pentru cei mici. Personaje Disney ca Ştefania şi Spartacus, Mickey şi Minnie, Aladin şi Jasmine sau Batman se vor infiltra printre cei mici, făcând poze cu ei, interpretându-şi rolurile foarte bine şi făcând pe toată lumea să se simtă în largul ei.

De asemenea, dacă se doreşte şi crearea unei petreceri cu tematică, atunci costumele copilaşilor de la acel eveniment pot fi create la comandă astfel încât să se asemene cu cele ale animatorilor care vin să îi distreze. Şi o maşină de făcut balonaşe de săpun poate întregi atmosfera şi poate decora foarte frumos totul, transformând petrecerea într-una de poveste şi plină de magie.

Aşadar, pentru un eveniment de basm, reuşit, organizat în cinstea celor mici, Clubul Disney oferă pachetul cel mai bun de servicii.